Padah Layan Indonesia Food Blogger , Terjebak Dengan MEDAN NAPOLEON

by - March 27, 2017

Medan Napoleon .... Lagi satu desserts dari Indonesia yang buat aku terliur, menitis² air liur haha. Kalau dulu duk layan Murtabak Manis....sebab selalu tengong OK Food Channel....ni pulak dah terjebak dengan Medan Napoleon.... Yang ni kes sibuk follow Indonesia food blogger punya instagram haissssh ... Nasib si kaki dessert huuuu

Photo Credit : Google

Photo Credit : Google

Photo Credit : Google


Photo Credit : Google

Medan Napoleon ni dessert dari Medan, Indonesia..... Desserts puff pastry yang dalamnya berintikan durian, coklat, cheese, green tea...dan bahagian luar pula dibalut dengan sof cake ....dijirus pula dengan segala toping leleh meleh pehhh ...adehhh pasni gigih cari resepi pula.....tak lama masuklah Medan Napoleon ni dalam market Malaysia....tak caya tunggu....

You May Also Like

3 ulasan

  1. Nampak pon cam sedap! hehe. pasnih kalau dah masuk malaysia senang la.. takyah buat..beli je hahaha.

    ReplyDelete
  2. Dessert iolsss kurengggg. Tapi bila tengok vlogger indonesia makan2 dengan Mie Abang Adek, macam teringin pulak.. Haha

    ReplyDelete
  3. Craving lama dah dgn kek irwanshah ni. Xde sapa ke medan ke nk kirim kek nopoleon ni. Adesss. Sedapnya

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish