Mar 27, 2017

Padah Layan Indonesia Food Blogger , Terjebak Dengan MEDAN NAPOLEON

Medan Napoleon .... Lagi satu desserts dari Indonesia yang buat aku terliur, menitis² air liur haha. Kalau dulu duk layan Murtabak Manis....sebab selalu tengong OK Food Channel....ni pulak dah terjebak dengan Medan Napoleon.... Yang ni kes sibuk follow Indonesia food blogger punya instagram haissssh ... Nasib si kaki dessert huuuu

Photo Credit : Google

Photo Credit : Google

Photo Credit : Google


Photo Credit : Google

Medan Napoleon ni dessert dari Medan, Indonesia..... Desserts puff pastry yang dalamnya berintikan durian, coklat, cheese, green tea...dan bahagian luar pula dibalut dengan sof cake ....dijirus pula dengan segala toping leleh meleh pehhh ...adehhh pasni gigih cari resepi pula.....tak lama masuklah Medan Napoleon ni dalam market Malaysia....tak caya tunggu....

2 comments:

  1. Nampak pon cam sedap! hehe. pasnih kalau dah masuk malaysia senang la.. takyah buat..beli je hahaha.

    ReplyDelete
  2. Dessert iolsss kurengggg. Tapi bila tengok vlogger indonesia makan2 dengan Mie Abang Adek, macam teringin pulak.. Haha

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign