Mar 29, 2017

Sales Barangan Baby Di LAZADA BIG BABY FAIR

Sales !!! Diskaun !!! Hadiah !!! untuk belian barangan baby . Wahhh...cepat semua...bermula hari ini 29 March 2017 - 2 April 2017 Lazada mengadakan jualan besar-besaran , menawarkan sehingga 85% diskaun harga pada LAZADA BIG BABY FAIR . Masa macam ni lah kita kena shopping sebab, kita akan dapat lebih penjimatan .... Semua barangan baby tau , daripada susu, lampin, pakaian, mainan, dan banyak lagi. Kena pula dengan time gaji kan... Memang nak kena grab


LAZADA BIG BABY FAIR menawarkan banyak pilihan barangan bayi... Terdiri daripada pelbagai jenama terkemuka seperti Wyeth, PediaSure, SweetCherry, Fisher Price, Nestle, Huggies, Anakku, Mamy Poko, Goo.N dan banyak lagi. Selain tawaran 85% diskaun harga, kita berpeluang menang pelbagai hadiah menarik dengan menyertai pelbagai contest, giveaway di media sosial Lazada... FREE SHIPPING pula tu untuk produk² terpilih ...wahhh berbaloi² kan . Masa ni kita boleh beli untuk buat stok....sebab memang susah nak dapat harga rendah, berkualiti di pasaran luar. Grab jangan tak grab ye mak²




Maunya tak berbaloi.... Diskaun sehingga 43% untuk lampin pakai buang jenama Huuggies , 29% untuk jenama Goo.N jenama terkemuka Jepun ni tau.... Untuk susu pun ada sales.....stroller pun....wahhhh sangat jimat ni....mummy to be.... Boleh lah beli sekarang...tak.payah berasak pergi keluar pergi baby warehouse hehe



So korang...jangan lupa shopping murah ok... Dan pada blogger juga....kita berpeluang RM500 x 6 orang pemenang, sekiranya kita sertai Blogger Contest Lazada .... Wahhh teruja kan... So jom kita try...mana tau ada rezeki...banyak tu RM500 .. Maklumat lengkap di http://www.lazada.com.my/blogger-contest/





Web :




1 comment:

  1. memang murah barangan di lazada ni , tapi sayang tkde baby lagi. hahah tunggu tahun depan la

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign