2 Personaliti Berbeza Adam vs Bella

April 20, 2017

Alhamdulillah dah ada 2 cahaya mata. Berat tanggung jawab ni. Macam.manalah mak abah aku dulu handle kami 6 beradik...Subhanallah...sedangkan dorang berdua ni pun kadang boleh hilang sabar dibuatnya.... Selalu ngadu dengan mak...macam biasa...mak aku penyabar orangnya.... ' Jangan ditengking, dipukul selalu anak tu, nanti dorang ingat...nasihat baik² tunjuk contoh baik, bagi makan elok², solat doa jgm tinggal ' hah itulah nasihat emak tersayang.

Adam Bella


Sorang lelaki, sorang perempuan. Walaupun 1 perut tapi memang personaliti dorang ni berbeza sangat. Rupanya anak sulong ni terlalu mengalah kan. Macam Adam walaupun dia lelaki, dia selalu mengalah dengan si Bella, kadang kesian tengok... Si Bella pula jenis akan dapatkan , kalau dia nak..tak kira kena bertumbuk, berkelahi hahah... Walaupun gigirl tau

Bab makan, Adam memilih, tak nak comot,.tak nak tu taknak ni...nak sudu...nak ni...But Bella.its ok janji makan dan kenyang

Pakaian.... Memang girls win lah...Bella ofcoz nak cantik, comel memanjang, Adam its ok..janji kemas... Bella lebih berani dengan dunia luar... Adam macam anti sosial...mungkin ambik masa utk mesra...macam Bella mudah sgt dpt kawan..berani bersuara... Kalau nak tahu....Bella more to papa dorang....attitudenya...Adam.macam klon aku hahah.... Mudahan dorang baik² , dilindungi dunia akhirat...Amin

You Might Also Like

1 ulasan

  1. hi, saya datang singgah sini, done follow awak :)
    salam kenal :)

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG