Busana Muslimah Murah Di PH FASHION | PEARL HARBOUR FASHION

by - April 04, 2017

Sekarang memang trending kan dengan fashion muslimah ? Nampak ayu, sopan, gojes sangat kan. Korang biasa shopping baju², busana² muslimah kat mana ye ? Ok tak harga ? Korang pernah dengar PH FASHION tak ? PEARL HARBOUR FASHION ? Kat sini pun banyak sangat koleksi pakaian muslimah tau....harga Ya ampun murah sesangat....design ? Kualiti ? Don't worry berbaloi dengan harga yang kita bayar... Sabtu baru ni sempat terjah PH Fashion sempena Grand Launching di PH Fashion , B-G-98, 99 & 100, Blok B, GM Klang


PH Fashion | Pearl Harbour

PH Fashion | GM Klang

Sempena pembukaan hari seramai 70 pelanggan terawal dihadiahkan RM50 voucher belian, goodies bag dan banyak lagi. Memang rambang mata bila masuk PH Fashion ni...mana taknya segala fashion muslimah serendah RM5 sehingga RM80 je tau....macam² ada, palazo, blouse, mini kimono, jubah, baju kurung, peplum dan banyak lagi.

Grand Launching PH Fashion

Aneka pilihan busana muslimah

Jubah murah² je

Biasanya kalau harga murah ni, orang kaitkan dengan kualiti yang tak seberapa...tapi di PH Fashion ... Kualiti dijamin yang terbaik...metarial base in Malaysia.....direka khas oleh para designer in house sendiri...dan setiap minggu akan dikeluarkan design terbaru.

Design cantikdan kemas, warna sweet je

Dan kalau nak tahu...PH Fashion dan 10 tahun beroperasi secara O2O ( Offline To Online ) Maksudnya kita boleh buat belian secara online di laman web rasmi PH Fashion atau datang sendiri ke outlet PH Fashion. Dan PH Fashion mempunyai 10 outlet sekitar Lembah Klang seperti di Kenanga Whole Sales. So tak pelik lah, PH Fashion mampu bertahan dalam industri fashion sekian lamanya.

Tq Bella teman mama

Adam, Bella suka ye baju mama

Saiz bukan hanya free size tau..ada disediakan saiz dari M - XL so mudahlah kita nak pilih..saiz S x ada huuu...tapi M pun tak adalah besar sangat....yg S pun boleh muat...dan kurang sikit pilihan untuk plus size...so harap PH Fashion dapat tambahkan design , koleksi untuk plus size dan saiz S juga selain perbanyakkan kaler² pastel hehe....Best sebab ada dijual kurung ready made...hah...raya nanti datang je sini....kalau tak sempat hantar tailor...macam aku awal² grab Baju Kurung Peplum.dari koleksi Tilli Pleat Kurung ni. Sebab design up to date, kaler cantik... Fabrik tebal tapi sejuk.


Kenapa PH Fashion Best :


  • Harga murah walau beli per pcs ( bukan borong )
  • Kualiti fabrik best, tak jarang, tak tebal tapi sejuk....kena pandai pilih mana yang jenis melekap pada badan ke tak 
  • Banyak design menarik / trending
  • Pilihan warna yang cantik
  • Boleh beli secara online dan offline
  • Customer friendly hehe


Memang akan repeat shopping di PH Fashion sebab hari tu rushing, tak sempat nak grab set Palazo ala Neelofa tu...huuuu tak sampai RM60 pun. Ehhh repeat online pun boleh...kita shopping online je, selain boleh dibeli melalui Lazada.....link semua ada kat bawah ni so.......apa lagi....JOM SHOPPING DI PH FASHION

PH FASHION Website :

FB Page :




You May Also Like

1 ulasan

  1. Best dah tu tapi baju2 dia tak ada size S plak..erm..akak ni size S je...

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish