Celebrate Birthday Dengan Anak²

April 05, 2017

Baby March ? Kita geng. Alhamdulillah 31 March 2017 menambah lagi 1 angka... Menambah usia. Macam tak percaya huuu 31 tahun dah.... Dah kertuuuuu😅 Terima kasih sdmua yang wish, mendoakan... Hanya Allah mampu membalas.... Bila birthday ni memang akan feel sedih, rindu dekat mak....sebab 31 tahun yang lepas...masa ni lah mak sedang bertarung nyawa lahirkan aku huuuu.... Jauh...jadi doa dan ucapan je menghilangkan rindu. Mak aku awal² lagi wish hehe. Sayanglahhhh mak

Happy Birthday To Me

Cik Habang


Macam biasa setiap tahun, rezeki cik habang belanja makan² dengan anak². Tak ada maknanya nak dating berduaan haha. Tahun ni celebrate Birthday di Kenny Rogers, Aeon Anggun Rawang. Kesian juga, balik kerja terkejar² bawa kami keluar. Time kasih awakkkk . Kebetulan ada promo Buy 1 Free 1 , rezeki sangatlah tu kan..Alhamdulillah.... Tambah dengan 6 slices kek dari Secret Recipe. Asalnya Cik Habang nak beli sebiji.... Uihh jangan membazir, siapa nak makan nanti.... Suami anak² kurang sikit..aku je hantu kek... So beli je 6... Ni pun makan hari nak habiskan


Tq Adam Bella

Terima kasih, mudahan murah rezeki suami dan anak² menceriakan birthday ni heheh. Tahun ni tak tiup lilin.... Propa je... Mudahan penambahan umur ni .... Berusaha lebih kuat lah aku nak menambahkan amal ibadah pula...doakan yang baik² ye semua...tq🌹😘

You Might Also Like

4 ulasan

  1. alhamdulillah..rezeki untuk anak2 tu aiin...tuari nak sambut bday kat kenny rogers jugak,tapi apa kan daya,tak sehaluan jalan..heheh

    ReplyDelete
  2. Seronoknya dpt sambut bedey.. Pape pown epi bedey ye aiin.. :)

    ReplyDelete
  3. wah sweetnya. selamat hari lahir kak . semoga pertambahan usia menjadi kan akak seorang yang lebih berjaya mengejar citac-cita ^_^ yang eptning dimurahkan rezeki sentiasa

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG