Apr 10, 2017

KORNNA Shoes | Parkson My Town Shopping Centre

KORNNA Shoes | Parkson My Town Shopping Centre Pernah dengar jenama kasut / footware KORNNA tak ? Xtually Kornna dah masuk pasaran Malaysia sejak tahun 2015 , disebabkan sambutan menggalakkan , Kornna bertahan sampai sekarang dan Sabtu baru ni dibuka outlet / kaunter Kornna baru di Parkson, My Town Shopping Centre. Kornna adalah jenama buatan Hong Kong yang berada di pasaran Singapore, India, Thailand dan Vietnam selain Malaysia.

Kornna Shoes

Kornna

Hohohoooo excited sebab sempat menjengah ke pembukaan aoutlet baru Kornna , mana tak nya ... Promosi kaw² tau... BUY 1 FREE 1 untuk semua pilihan dan  RM 9.90 sahaja untuk kaca mata yang harga asalnya RM 129.00 polarized 400UV tauuu ...uyooo murahhhhh. Time² ni lah kena grab..jimat dan berbaloi. Promosi tu hanya sah 8 -9 April 2017 aje.

Kornna | Eyeware

Kornna | Polarrized UV400


Kornna | Footware

Colourful kan....

Kornna Shoes ni, banyak sangat pilihan warna yang menarik, attractive , jadi rambang mata lah pulak.... Design pun urban, simple , nice je....sesuai untuk semua golongan...perempuan ... Lelaki semua ada... Dari kasut untuk dipakai harian seperti sandal, ada banyak pilihan lagi. Yang aku suka yang kasut cute ni...ala² snickers design dia. Sesuai dengan trade marknya For Young And Young At Heart hah gituuuu...so boleh disesuaikan pemakaian Kornna Shoes mengikut mood, penampilan dan sebagainya

Kornna | Pilihan utk lelaki

Kornna |Sandal

Kornna | Slipper


Kasut dari Kornna ni kalau korang nak tahu, teramatlah ringan, selesa, lembut sesangat, dan paling best ia kalis air, shock absorbent, dan anti-microbal ...soo katakan tidak pada bau hapakkkk kah². Sesuai dengan pergerakan dan gaya hidup dibandar, nak ringkas, selesa, cantik dan yang penting harganya yang berbaloi dengan kualiti dan keselesaan pada kaki. For more info korang boleh singgah ke KORNNA Shoes | Parkson My Town Shopping Centre atau log on : http://www.kornna.com Facebook pa
https://www.facebook.com/kornnamalaysia/



2 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign