Maniskan Mulut Di DIP n DIP The Curve

April 21, 2017

Kalau dah hantu dessert, kaki coklat mesti nak cuba segala jenis manisan terutama coklat. Dah lama mengidam nak makan dessert di Dip n Din iaitu Chocolate Coffee Cafe ...huh mesti heaven kan..semuanya berasaskan coklat.... Kalau nak makan coklat fondue pun ada kat sini... Kiranya... pertama kali juga ni cuba ... Bebudak ni x tually dah kenyang tau time ni, tapiiii licin depa makan....yg ni Dip n Dip, The Curve

Chocolate Waffle | Dip n Dip

Tak berapa puas hati...presentation ni


Melangut tengok menu, agak mahal. Tapi kalau dah nak makan tu, makan je.... Jangan berkira okey. Belanja anak² ni boleh murah lagi rezeki tau. Kami order Chocolate Waffle je satu ... Sebab memang tengah fully tummy...air pun tak order... Waffle ni RM17 + RM 3 utk ice cream dan whip cream tambahan belum + GST hahah

Ready to dig !!!



Cantinyalah drizzle coklat ni wehhh...lagi cantik kalau order yg crepe..tapi takut anak kurang makan. Waffle ni tinggi, besar, tebal, rangup kat luar, dalamnya fluffy, coklat tu jangan citer lah dia punya mewah, pekat, huhu..berbaloi bayar...Bella makan whipe cream je...nampak sangat dah kenyang.... Adam suka sangat waffle dan coklat tu. Memang best...next time nak cuba yg lain...yg ada combination white, dark chocolate

You Might Also Like

7 ulasan

  1. Aduyaiiiii menceces ayorliur huhu.. Tapi rasanya unt rege camtu berbaloi kot kan? Beli satu kongsi sepuluh orang haha.. Jemput Singgah: JJCM: Restoran Nasi Arab Taif

    ReplyDelete
  2. nampak menarik. hahah jarang nak makan benda macam ni. sebab takut mahal dan malu nak masuk sebab ta reti order. hahhaha

    ReplyDelete
  3. terus rasa telan liur dengar coklat...nyummy

    ReplyDelete
  4. akak dlu order crepe..sedap tp kena share sbb mhl hehe

    ReplyDelete
  5. Sedapnya dip dip dip dengan coklat dan aiskrim

    ReplyDelete
  6. memang heaven la kan semua menu chocolate je. hehe

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah sedapnya makan

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish