MILO ENERGY CUBE | MILO CUBE Si Kenit Yang Mahal

April 03, 2017

Milo Kiub | Milo Cube | Milo Energy Cube snack cute, miut, cenonet yang semakin viral di media sosial . Netizen sana sini duk cakap pasal Milo Cube / Milo Kiub ni. Bukan di Malaysia je tau , serata Singapore, Brunei pun sama haha.... Penggemar Milo mesti tak lepaskan peluang rasa Milo Kiub ni. Tak terkecuali aku hahah...ingatkan tak terjebak...nak order online memang tak lah...harga mahal tau  ada mencecah RM50+ . Kebetulan ada event di GM Klang semalam, terjumpa kedai yang jual Milo Energy Cube ni dalam kuantiti sikit². Xtually online pun ada yg jual macam ni cuma add on posting cost lah.

Milo Cube Comel

Beli 6 tinggal 4😅

Ya Allah memang ceconet weh Milo Cube ni, dah macam buah dadu... 1.2cm x 1.2cm je...tapi harga ya ampun...yang ni beli 10biji RM6.90 . Kalau kat Singapore, Brunei sepeket yang 100pcs tu menjangkau 10-14$ , Malaysia tak silap ada dari RM40 dan ke atas..ikut seller

Ituhah ketulan Milo



Milo Cube ni hanya dikilangkan di Dubai dan Afrika...so sebab tu lah jadi mahal.... Kos shipping antarabangsa...dengar kata tak lama Nestle Milo Singapore akan kilangkan disana pula. Ingatkan rasa ala² Cloud9 tu chewy² kan.. .alahai rupanya serbuk Milo je pun hahah... Serbuk Milo yang dimampatkan... Pure serbuk Milo haha...tak ada yang beza pun...lagi best ratah Milo dalam tin tu...Jimat...tapi ok apa...try benda viral... Haha....

You Might Also Like

5 ulasan

  1. masa mula2 dulu ingatkan besar,rupanya kecik ya amat..besar lagi ibu jari akak ni,..hahah

    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
  2. tu la tgk viral je sure nk cuba..eh bole beli skit ye

    ReplyDelete
  3. rasa sama mcm serbuk milo. kalau biarkan serbuk milo tu masuk angin mmg sama la mcm milo cube ni ahahaa. dahlah mahal phewww

    ReplyDelete
  4. peminat milo mesti rasa nak try kan?

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG