MUHIBBAH MAKAN PLACE | Tempat Makan Best Di Plaza Alam Sentral

by - April 26, 2017

Kalau ke shopping mall mesti tercari² kat mana medan selera / food court .. Sebab kebiasaannya di food court, medan selera ni banyak pilihan makanan dengan harga lebih murah. Kalau berkunjung ke Plaza Alam Sentral, Shah Alam jangan lupa singgah ke Muhibbah Makan Place, di tingkat 5 .

Muhibbah Makan Place

Tak sabar tunggu hidangan

Chef Wan & Chef Bala

Muhibbah Makan Place ni adalah medan selera dengan pelbagai menu tempatan dan antarabangsa hasil inspirasi 2 chef hebat iaitu Chef Wan dan Chef Bala, mengangkat menu medan selera yang biasa ke level yang lebih versetail. ..yang bestnya pilihan makanan kat sini dah macam menu makanan di restoren, mana taknya siap ada Maggi Kari Ketam, Green Curry Chicken Rice With Egg, Sizzling Lamb Rice With Egg dan banyak lagi.

Maggi Kari Ketam

Satay

Khap Phao Chicken Rice With Egg

Sizzling Lamb Rice WithEgg

Cendol

Konsep pulak, dibahagikan mengikut kioks, boleh tengok macam² kiosk... Ada kiosk Laksa, Thai Food, Chicken Rice , Hot Wok, Hot Plate dan banyak lagi. Tempat makan pula selesa dan bersih.

Antara menu yang mendapat sambutan hangat pengunjung adalah Curry Laksa, Maggi Kari Letam, Khap Pao Chicken Rice With Egg, Nasi Kukus Pandan Ayam Goreng Berempah, Sizzling Beef Yee Mee With Egg dan banyak lagi. Oh ye Muhibbah Makan Place baru saja dirasmikan pada 22 April baru² ini, dimana pengunjung dberikan hidangan makanan secara percuma dengan pelbagai hadiah menarik.Muhibbah Makan Place
Tingkat 5, Plaza Alam Sentral,
Shah Alam

Facebook : muhibbahfnb
Instagram : muhibbahfnb

You May Also Like

1 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish