2 Ahli Baru RUNNING MAN

April 16, 2017

Runnning Man rasanya worl wide variety show semenjak tayangan. Aku memula dulu sampai padat lappy duk download dari episod 1, sekarang penuh pulak Astro decoder haha duk rakam je setiap episod. Ahli asal 8 orang, Kim Jong Kook, Yoo Jae Suk, Jae Suk Jin, Lee Kwang Soo, Song Ji Hyo , Haha, Kang Gary dan Jung Ki .... Lepas tu tinggal 7..Jung Ki fokus pada lakonan dan blalala....lepas tu tinggal 6 lepas Gary fokis nyanyian.... Sekarang masuk pula 2 ahli baru Yang Se Chan & Jeon So Min pelawak dan pelakon. 




Pemilihan katanya dari rating tertinggi masa dorang pernah join episod RM dulu, selain dorang ngam dengan RM members yg lain tu..... Emmmm memula ni dorang join Running Mates dulu...start April berapa ntah dorang start shoot...emmmm agak² krik² tak.....emmmmm mcm tak boleh hadam plak hehe.. Tp yg So Min tu ada karekter macam Kwang Soo versi gigirl haha..tapi kan...emmm cam tak best pulak ada dua perempuan kan..selalu layan Ji Hyo je uhuuuuu

You Might Also Like

5 ulasan

  1. alaaaa takbest nak gary jugak huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..cm serabut ye jg... Ramai sgt 😂nak garyyyy jg kan

      Delete
  2. Sejak2 Gary keluar n RM tukar production team, memang Shad dah jarang download. Terasa macam dah kurang best. Sob sob..

    ReplyDelete
  3. Aah la mesti mcm awkward gila sebab selalunya Ji Hyo je perempuan. Ni ada yg lain pulak, rasa mcm takleh terima. Hahah

    ReplyDelete
  4. alaaa xtgk lagi yg latest punyaa. sibuk sikit. so tak tahu psl sape ahli bru.

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

NUFFNANG