Apr 28, 2017

Trend Tudung Ansania Arabia Pulak

Kalau balik kampung, tak sah tak pergi Muaz Textile. Pergi beli tudung, shawl memurah. Padahal kat KL pun ada hehe. Sebelum ni pernah share story beli tudung Pucchi, Bawal murah di Muaz . Walaupun murah, kualiti ok, sampai sekarang ok lagi.... Kena pandai pilih ok. Sebelum beli, mesti tanya adik² kat rumah sekarang trend dorang pakai fesyen tudung yg macam mana, dorang kan muda² lagi.... Remaja .... Aku pun nak muda juga haha... Adik aku pun suggest Ansania Saudia ... Kira macam tudung bawal tapi metarial lebih lembut, cotton, tak kembang...kaler memang plain, bidang besar sikit pada bawal. Mudah dibentuk

Ansania Saudia

Purple | Terqoius

Mula ingatkan Ansania Saudia ni produk Arab Saudi hehe... Rupanya buatan Indonesia, memang trending jilbab, kerudung Ansania Arabia ni kat sana...tak percaya tengok kat ig, google.


Warna pilihan lebih 70 kaler hoho..aku pilih pastel. Dark purple dan terqois . RM6.90 sehelai...kalau pasar malam aku usha hari tu dalam RM15 ke atas hoho dapat 2 helai okeyyyy... Trademark Ansania Arabia ni ada bulu² dihujungnya...bebulu halus...  Nanti jangan lupa usha ig, aku melaram dengan tudung baru ni ok.

3 comments:

  1. murahnyaaa!! tapi jauh pulak hahah.

    ReplyDelete
  2. kemahin hehheeh kita takntau dah stail tudung skrg ni. kena sarung jer sebab dak kecik ni tarik abisss hahahah

    ReplyDelete
  3. Murahnya ....
    Kalau di sini semurah gitu, mesti dicekup bercolor2 warna ...

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign