Chrysanthemum Bouquet Sempena Mother's Day

by - May 14, 2017

Selamat Hari Ibu | Happy Mother's Day ...sedunja meraikan Hati Ibu setiap 14 Mei ... Hari² hari adalah hari ibu, hargailah selagi masih ada .... Apa surprised untuk ibu, mak, mama, umi korang..... Bestnya kalau dapat celebratr kan.... Manjakan mak kita, hantar pergi spa.....bagi mak² rehat, enjoy kan....Aku....rezeki ucapkan kata² syg je...InshaAllah...nak sambut Ramadan nantilah sambut huuuu




Bouquet flower / jambangan bunga antara hadiah istimewa buat mak kita kan...mesti tersenyum bila dapat....  Chrysanthemum Bouquet antara pilihan yg sinonim dengan simbol ketabajan, kesabaran, kekuatan.....



Yg ni gift dari Friso Gold Mom ... Tq sangat.. Walaupun bunga akan layu, tapi kasih syg pada mak, kasih syg mak pd anak tak pernah pudar, layu....

Senyum simpul dapat surprised bunga² ni hehe...kaler cantik... Ada tone² kaler....


You May Also Like

4 ulasan

  1. cantik bunga tue ... btw happy mothers day ,, jadi ibu yang baik untuk anak2

    ReplyDelete
  2. happy mothers dayyy! lawa bungaaa <333

    ReplyDelete
  3. cantik bunga.. sesuai dengan tema belakang... heee

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish