May 3, 2017

Contest DETTOL & AIR WICK Peluang Buat Kuih Raya Bersama Chef Anis Nabila

Tinggal beberapa minggu je, dah nak menjelang Ramadan...kemudian Syawal. Mudahan dipanjangkan umur merasai kenikmatannya. Dah terbayang kesibukan seisi rumah menyambut kemeriahaannya, si ibu memang sahlah sibuk menyediakan segala juadah berbuka, mengemas rumah, menyediakan kuih raya, bau raya .. Memang amat sibuk lah time² tu nanti.

Dalam kesibukan tu jangan lupa utk lindungi keluarga daripada kuman dengan Dettol serta rumah kekal wangi, harum, segar sepanjang masa dengan Air Wick.




Jangan lupa, sepanjang bulan  Mei - Jun ini, korang boleh dapatkan koleksi bekas kuih raya tau, hanya perlu beli mana² produk Dettol dan / atau Air Wick, dalam satu resit. Cantik², cute² bekas kuih tu, ada 4 pilihan warna....memang meriahlah raya nanti





Dan paling best, korang juga berpeluang membuat kuih raya bersama Anis Nabila, chef selebriti yg cutr, cantik tu. Ala yg selalu kat tv tu, hos rancangan² masakan Eat Clean with Anis Nabila, 1..2..Bakar ! tu. Memang cef yg versetail ...best kan kalau menang. Syarat penyertaan tersangatlah mudah....rugi kalau tak cuba... Jom kita join ...caranya :

1. Like Facebook: Dettol Malaysia

2. Beli produk Dettol / Air Wick bernilai RM25.00 ke atas

3. Hantar penyertaan secara online melalui Facebook Dettol Malaysia

4. Simpan resit pembelian untuk pengesahan.

5. Tempoh penyertaan: 1 - 14 Mei 2017

Selain tu juga jangan lupa ke facebook Dettol, kat sana kita boleh tengok dan cuba pelbagai resepi kuih / biskut raya istimewa daripada Chef Anis wah.... Best kan.... Tak sabar pula nak cuba..nampak menyelerakan sungguh



Selamat mencuba dan best of luck. Mudahan Ramadan dan Syawal kali ini lebih menceriakan, meriah dan silaturrahim terjalin lebih erat.

No comments:

Post a Comment

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign