DUO SCARF Europe | 2 Design Pada 1 Tudung

by - May 23, 2017

DUO SCARF Europe | Lately memang trendy dengan fashion hijab. Macam² design, warna, fabrik ... dari shawl hinggalah ke scarf / tudung. Duo Scarf Europe keluaran Saedi Ideas pun tak kurang hebatnya. 2 design pada sehelai scarf / tudung. Wahhh macam awesome je kan... Maksudnya kita boleh gayakan 2 design berbeza mengikut mood kita .

Duo Scarf Europe by Saedi Ideas



Duo Scarf ni dijual siap dengan kotak pink.... Besar juga kotaknya..nampak ekslusif..siap ada tote bag tau. Tote bag tu pula... designnya sama dengan corak / design scarf yg kita beli. Tebal juga metarial tote bag tu..bukan macam tote bag canvas tu..kalau bawak pergi shopping grocerry, memang tak putus atau bocor. Kalau nak tahu Duo Scarf dari Saedi Ideas ni semuanya ada 20 koleksi... Kesemuanya didesignkan dengan Europe landmark...
Ada Italy, Rome, Lisbon, dan banyak lagi. Trend sekarang kan..guna landmark..nampak cantik trending..dan yg penting duo landmark

Tote Bag | Dui Scarf

2 design 1 scarf


Pemilihan warna² pastel memang cantik..in to it dengan style sekarang. Cantik...soft je.sejuk mata memandang

Fabrik berkualiti
     
Jahitan kemas

Duo Scarf Europe ni..agak glossy / berkilat dan licin gitu..dan lembut sangat sebab ianya daripada jenis Itali Satin Silk ... Walaupun licin...tapi ringan, tak jarang dan mudah digayakan..tak kisahlah muka korang lonjong ke, bulat, petak hehe. Nak gosok pun mudah, streka tu cukup pada tahap 1-2 je...mudah hilang kedut..... Jangan panas sangat nanti terbakooo haha.

Niceeeee

Feeling model


Yang aku pakai ni dari koleksi Sorrento - Florence Italy....Bidang pun lebar, luas...43.3 x 43.3 gituuu...cukup utk tutup mana yg patut. Jahitan pun okay kemas, tak ada jahitan lebihan dihujung² tu...dan kemasan jahitan ala² gulung, melengkung..macam berombak...nice

Ohhh ye....scarf ni tak ada sebarang label pada scarf.... Tercari² juga pada mulanya... Kiranya kita tahu trademarknya hanya pada metarial, packaging...dan konsep landmark nya

Kalau aku tak kisah lah shawl, tudung apa pun...aku just rendam dalam pelembut kain je...bilas dan sidai..sebab tak kotor pun kan... Nak pula macam Duo Scarf ni dari metarial berkualiti...ekslusif... Lipat atau sangkutkan aje pada penyangkut baju.

Duo Scarf Europe ada dijual di Shopee Malaysia  dan 11Street dan katanya akan terjual di Zalora juga buat masa terdekat ni... Bolehlah kita shopping, melaram duo scarf ni.... Matching dengan mana² baju..sebab design dan warnanya yg sesuai.


You May Also Like

2 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish