iBawal | Patutlah Ramai Suka

by - May 21, 2017

iBawal | Bagi penggemar fesyen hijab / tudung .. Rasanya ramai yg dah familiar dengan iBawal . Jenama tudung bawal dari Malaysia sejak 2015, dah terjual di Brunei dan Singapore pun. Bawal bukan sebarang bawal, sebab koleksi bawal dari iBawal ni dah semestinya lain daripada yg lain ... yang penting ianya trending, dan mampu milik

iBawal Collection

iBawal Inspired By SaraAli



Packaging iBawal pun antara kelainan dari produk yg lain...comel.kan box nya, dah macam box power bank...cute je. Xtually sejak dari 2015 dah banyak koleksi yg iBawal keluarkan...yg aku nak share kali ni ada 2 .... iaitu iBawal Serena Parfum 2016 dan iBawal inspired By SaraAli.


iBawal Serena Parfum 2016

Gosok² Wangi

iBawal Serena Parfum 2016 
Yg ni memang rare, win...gosok² iBawal ni ... Keluar bau wangi tau.... Tak payah pakai perfum, softener dah haha..Baunya fresh macam bau lemon + serai.... Warna terang untuk koleksi ni

Label cute

Omey x ?


Boleh tengok jahitan yg kemas kan..tak ada benang² berlebih dibahagian tepi tu..Labelnya comel je...



iBawal Inspired By Saraali
Yang ni Kuda Kepang Tangerine ... Kaler lebih funcky, chicky, fresh.... Yg ni biasa je...takde wangi² ....



Apa yg best dengan iBawal ?

  • Bidang tudung ni lebar, luas
  • Boleh digayakan dgn bermacam style
  • Mudah digayakan, tak mudah kemek
  • Tak perlu gosok lama², tak mudah renyuk
  • Kaler cantik² banyak pilihan
  • Jahitan kemas, cantik
  • Harga berpatutan
  • Jenis fabrik tak tebal, dan tak nipis
  • Jenis fabrik yg sejuk, tak panas
  • Design terkini dengan warna² menarik


Eh banyak lagi tau koleksi terbaru iBawal, next time aku share koleksi iBawal Soraya 2017 Flora & Fauna Parfum ... Confirm cecantik, letops..yg penting desing dan kaler paling trending .... Untuk details harga, nak tengok lebih koleksi...korang zasss terjah je www.ibawal.com/

You May Also Like

10 ulasan

  1. Wowww.. kalau si lala tgk ni mmg srh beli.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suruh si lala tengok koleksi baru lg best hehe

      Delete
  2. satin ye aiin.. satin susah nk pakai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Satin crepe...senang je... Tak penyek😅

      Delete
  3. Best sgt ibawal ni. Ana terus jatuh cinta tau dear. Mmg kena beli lagi nampaknya lepas ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah koleksi latest cantik² .pastel..harga dia tu yg ok kak

      Delete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish