Kasut Raya Dari Lazada

by - May 25, 2017

Kasut Raya | Yeahhh sehari je lagi kita nak sambut puasa. Korang dah shopping raya ke..wahhh pantas hehe. Kami tak shopping pun lagi.... Xtually hari tu ada dapat gift dari Lazada ... Tq Lazada... So gift tu kita beli..shopping la..apa lagi...credit shopping gift siapa yg tak suka hehe



Kasut raya ? Tak juga kot...n dah lama tak beli kasut, nak pula jenis yg bertumit dan terbuka..asyik sneakers je..nak femenin sikit kali ni... So grab Yellow Leather Sneaker ni RM 45 .... Dari China..seminggu juga menunggu...nasib saiz ngan hehe..nampak berat tapi ringan..ntah kenapa suka benau kaler kuning lately
Alang² nak habis kan credit shopping yg tggal 5 ringgit tu..m beli lah Innesfree Blackberry Squeez Mask .. Dedua ni dalam RM4 lebih...dah lama tak beli sheet mask... Okay korang nak shopping raya, lebih mudah, jimat, cepat boleh ikut step Ni

Okay je beli kasut dari Lazada, dah banyak kali beli...kena pandai pilih yg murag, saiz kalau blur boleh refer kat Lazada cara ukur ok

You May Also Like

5 ulasan

  1. akak pun dah 2 kali jugak beli kasut dari lazada...wow kuning gitu

    ReplyDelete
  2. akak kalau beli kasut online tak berapa gemor sbb size kasut akak selalu cepat sold out..maklum la kiut..hehe

    ReplyDelete
  3. Cantik kasutnya.. kuning menawan..

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish