Kenyang Sihat Berpanjangan Dengan Brown Rice Instant Beverage

by - May 12, 2017

Minuman segera yg sedap, mengenyangkan tetapi berkhasiat ... Memang menjadi pilihan kebanyakan orang. Masing² ada rutin harian yg sibuk, semua nak cepat, tapi dlm masa yg sama nak sihat. Brown rice antara makanan yg menyihatkan, kalau nak tahu, bagus sangat kalau diamalkan menggantikan beras / nasi putih, sebab ianya tinggi serat dan gandum penuh. Tapi tak semua teksturnya yg agak kasar, susah dikunyah...dan rasa yg agak plain....

NutriBrown Rice Instant Beverage

Dengan Nutri Brown Rice Instant Beverage, kita dapat nikmati minuman berkhasiat dari brown rice dengan tektur yg lembut, halus .

5 pilihan rasa hebat

Ada banyak variasi rasa dari Nutri Brown Rice Instant Beverage ni, ada perisa Coklat, Honey, Original No Sugar Added ,Original dan Oat With Soy Licithin. Kesemua ni berasaskan brown rice / beras perang tau. 100 % gandum penuh, kaya nutrisi, ada Vitamin B1, B3, B6 , Fiber, Protein, Mineral, Gama Oryzanol dan banyak lagi. Dan paling penting ianya disahkan Halal oleh JAKIM. 

Berkhasiat, berkualiti dan Halal



Setiap box ada 8 sachet x 38g . Cara penyediaan, macam kita minum instant beverage yg lain....hanya campurkan sepeket Brown Rice Instant Beverage kegemaran ke dalam 200 - 220ml air panas. Memang best, mengenyangkan.... Teksturnya sangat halus dan lembut....mudah dihadam. Sedap bila diminum waktu sarapan....kenyang sampai tengah hari...nak berdiet pun boleh ... Rasa kenyang yg berpanjangan, penuh khasiat, rendah gula, tiada kolestrol, tanpa pengawet serta tiada pewarna tambahan.

Perisa Coklat

Bukan saja kesukaan orang dewasa, kanak² pun sukakan rasanya. Macam my kids suka perisa coklat .... Aku ofcoz honey dan oat. Memang best....  Bagi yg diabetes ke..memang tak suka gula boleh cuba rasa original no sugar added tu.... Lagi sedap kalau tambah kismis, kurma, kan .

Belian, pertanyaan serta info selanjutnya boleh segera layari www.nutribrownrice.com atau ke Facebook NutriBrownRiceMalaysia .

You May Also Like

1 ulasan

  1. Assalamualaikum.. anda di tag :

    http://www.mohdnoorshawals.com/2017/05/giveaway-by-butik-julita-anje-saya-nak.html

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish