May 9, 2017

Makanan Murah di TAPPERS CAFE

Sekali pandang dari luar sampai dalam Tappers Cafe ni, macam mahal je harga makanannya...ye lah, nampak class sangat kan... Tapi murah lah weh...setakat makan sorang tu, RM 20 boleh makan best² dah.... Belasan ringgit pun ada sekali minuman... Murahkan ??




Hati tu, bawak anak² makan kat sini, lokasi kat The Curve Damansara...susah sikit nak cari...belah² belakang.... Lalu tepi DOME Cafe...Mulanya nak makan di Zawara Cafe...tak tahu pulak...dorang dah gulung tikar huuuu

Malaysian cuisine pun ada

Nampak sedap, rasa sedap

Terbaikkkk


Kami makan yg set siao sekali air....pilihan air ada Honey Lemon, Iced Peach Tea, Iced Lemon Tea. Aku order Laksa dan Iced Peach Tea, bebudak ni share Carbonara Spaghetti dan Honey Lemon. Portion gedabak..berbaloi dengan harga. Laksa sedap, isi ikan banyak, air semua sedap dan spaghetti awesome...huh taburan cheese yg byk...cuma kering sikit..bebudak ni suka kalau banyak sos. Recomende kat korang...servis ok, harga ok, wifi ok ...dan susana yg best, privacy gitu. Cool je....warna putih ni...impactnya cool sungguh

2 comments:

  1. Br singgah smlm tp utk set lunch akak pilih smlm biasa2 je.. Maybe kena try menu lain.. Tp air sedap

    ReplyDelete
  2. Ena suka juga makan Tappers ni... not bad rasa makanannya... baca entri ni terus craving nak makan kat sini... huaa

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign