MAMA WOSH | Kerja Mencuci Lebih Mudah

by - May 19, 2017

MAMA WOSH | Zaman dah berubah...semuanya sibuk, busy dengan kerja, travel sana sini... Kadang tu sampai tak sempat nak menguruskan kerja rumah. Terutama bab membasuh / mencuci baju apatah lagi melipat baju hehe. Semua serender kan...nak pula time kain bertimbun. MAMA WOSH antara penyelesaian termudah .. Merupakan servis premium cleaning ...mencuci pakaian secara premium gitu oleh mereka yg profesional dan berpengalaman lebih 20 tahun.

Tambah kapsyen




Mama Wosh menyediakan 4 servis utama iaitu :
  1. Cuci dan lipat / wash and fold
  2. Cucian tangan / hand wash
  3. Cucian kering / dry cleaning
  4. Cucian langsir / curtain cleaning

Khidmat yg ditawarkan

Mama Wash dikendalikan oleh mereka yg profesional dan mesin² khusus didalam mencuci. Dan paling best, Mama Wash menggunakan air bersih, anti allergy dan bio degradble detergant ... So jangan risau kalau korang jenis allergy atau kulit sensitif. Dan penggunaan softener yg kurang. Pakaian akan dicuci berasingan terutama, stokin, towel dan pakaian dalam bagi memastikan kebersihan. Untuk yg dry clean pun akan dikendalikan dengan cermat menggunakan stain removal treatment.




Free pickup kat mana sahaja korang berada, tak perlu bersesak² keluar rumah, buat tempahan, bayar dan tunggu Mama Wosh buat pick up. Tak kira di rumah, office mahupun di hotel. Free caj untuk pick up di kawasan sekitar KL - Petaling Jaya, RM 5-RM 10 sekitar Shah Alam - Subang Jaya.... Jangan risau kalau korang berada diluar coverage Mama Wosh... caj serendah RM5 akan dikenakan mengikut berat...lagi.mudah korang boleh semak lokasi korang...lagi mudah. Harga mengikut berat dan servis...senarai harga korang boleh tengok details harga di Senarai harga Mama Wosh 

Cara bayaran pun mudah, boleh pilih samaada buat bayaran secara cash ok delivery atau secara online. Dalam 1 jam selepas korang buat tempahan secara online di www.mamawosh.com/ atau atas talian 017 - 370 1074 buat bayaran...pihak Mama Wosh akan segera buat pick up..... 20 minit awal mereka akan call buat confirmation. Nak lagi save... Cepat² daftar keahlain Mama Wosh... Jimat 20% tau....







Kenapa Pilih Mama Wosh :
  • Tak perlu keluar rumah, pihak Mama Wosh sendiri buat pickup, jimatkan masa, tenaga dan wang
  • Cara bayaran yg mudah
  • Cepat dan dipercayai
  • Dikendalikan oleh mereka yg pakar dan mesin khas
  • Menggunakan sabun organik / anti allergy
  • Buka 7 hari seminggu
  • Selain baju, boleh juga cuci langsir, towel, cadar , tie, karpet dan sbg nya
  • Harga yg berpatutan
  • Pakaian yg siap dicuci wangi, bersih, kemas dan selamat

Waktu Operasi Mama Wosh :
7 hari seminggu
Weekdays : 8 pagi - 10 malam
Weekend : 9 pagi - 9 malam




You May Also Like

1 ulasan

  1. Bestnya ada mama wosh..yg penting boleh pickup & delivery..

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish