May 17, 2017

MOEDER Susu Ibu Hamil

Bila pregnant / hamil , mesti doktor akan sarankan kita supaya banyakkan minum susu. Sebab susu ni tersangatlah berkhasiat, penuh nutrisi, bukan hanya untuk ibu tapi baby sekali. Tapi tak semua ibu hamil ni boleh telan susu time preggy, macam² kerenah hehe.   Nak pula kalau susu tu berasaskan susu kambing, mesti loya, hamis katanya   .. Tapi.... MOEDER Genius Pregnancy Formular diformulasikan khusus utk ibu hamil atau yg menyusukan tanpa bau, dan rasa hamis..penuh khasiat untuk ibu dan baby

Moeder Genius Pregnancy Formula

Dalam bentuk sachet


Moeder
Didatangkan dalam jar, dalamnya ada 20g x 30 sachet, so mudah nak bancuh, senang kalau nak bawa travel, selit je dalam bag . Produk buatan Malaysia dan 100% buatan bumiputra Muslim.
Dibuat daripada susu kambing, ekstrak tomato, habatussauda, madu, ekstrak anggur, lutein, sarang burung, rumpai laut, buah tin, kurma, gam arab, ekstrak billberry, ekstrak aloevera, ekstrak lobak merah, ekstrak brokoli  ekstrak betik, omega 3, vanilla dan non dairy creamer





Disebabkan Moeder bukan non dairy creamer, so susu ni taklah berlemak dan memualkan. Warnaya oren² sikit, tak putih sebab ada ekstrak tomato dan lobak merah . Rasa dan bau memang tak hamis langsung...rasa lebih kepada jus sayuran gituuuu...best..lain dari yg lain




Antara Khasiat Moeder 

  • Meningkatkan tenaga dan imun ibu mengandung
  • Menyihatkan dan membantu tumbesaran kandungan
  • Menyihatkan serta menguatkan kandungan dan ibu
  • Menambahkan susu untuk ibu yg menyusukan
  • Mencantik dan menyihatkan kulit ibu
  • Mengurangkan sakit belakang dan menguatkan tulang, mata, gigi ibu dan baby
  • Mencerdas dan mencergaskan otak baby
  • Mencegah baby dari risiko jaundis
  • Menguatkan serta menyihatkan rahim ibu

Moeder bukan saja khas untuk ibu hamil atau yg menyusukan, isteri² yg berusaha untuk hamil pun boleh amalkannya.... Minum 1 sachet siang dibancuh dengan aor suam dan 1 sachet sebelah malam...


facebook page : MOEDER
Instagram : Moeder_MilkBooster
Tel : +6010-4042769



1 comment:

  1. Pernah minum jenama Moeder ni dulu waktu mengandungkan anak ke-3..anak keluar, putih dari biasa..x sure la sebab minum Moeder ke apa..tp ni jer yg beza i minum compare dengan anak2 i yg lain..Insya Allah, kalo di takdirkan preggy anak ke-4..akan sambung minum juga..hehehe

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign