May 8, 2017

OPPO SELFIE F1S Printed Silicon Case

Wedding Dress lagu terbaru Taeyang Big Bang ... Korang dengar dah ? Video klio best beb....tapi Taeyang mcm kurus sikit, cerah.... Tak kacak sgt hahah... Lagi sado, kacak time video klip Lip Eyes Nose kan....pehhh menanah telinga...lagu dia semua best ( acah paham sangat lagu Korea ) 





Dan² juga aku beli DIY Lace Print Phone Case ..gambar wedding dress ha....gituuuu... Cm biasa aku shopping di lazada Macam² design, harga yg ada.... Dari Cina, makan masa juga tunggu...dlm seminggu. 

Printed ni timbul

Tebal juga silicone case ni....printed nya aku suka kaler putih...mcam white hena kan...nanti aku nak beli diamond kat MR DIY kasi upgrade skit bg blink² heh... Best sebab ada finger ring ni...so selit je jari kat situ..senang nk pegang phone...nak letak kat mana² pun ...dia jd sbg tongkat hahah...so x crash....belakang phone

2 comments:

  1. CCL pun pengguna oppo f1s ..masih tercari-cari casing yg menarik

    ReplyDelete
  2. Cantikkkk! Suka coraknyaaa... Nice2

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign