May 9, 2017

PINKBOXCEREAL Doll House Opening Party

Kalau Dubai kita ada Huda Beauty, diasaskan oleh beauty blogger / influencer kan... Malaysia kita femes, letops dengan PinkBoxCereal dari Shafiqah Shafie uolsss. Dorang ni muda² lagi...tp sukses, ada bisnes sendiri, followers juta² beb. Terinspirasi sangat... Kan baru ni dapat surprised box dari PinkBoxCereal sempena collaborationnya dengan Hermosa ... Tak sangka pula...rezeki bertimpa.... Dapat pulak berjumpa dengan Shaff ...OMG





Xtually ni bukan special, private invitation khas utk aku....tapi utk semua followers , fan, customers PinkBoxCereal ke Doll House Opening Party... Di Empire Damansara.... Kira pembukaan HQ baru la





Tak sempat nak join sepenuhnya, sekadar singgah bagi support...wahhh meriah..ramai yg x lepaskan peluang...mcm² aktiviti best, shopping² mekap murah², main mekap² , meet n greet dgn Shaff ..dan banyak lagi. Memang best... Doll House pun pink, cute, letopsss...mcm tuannya. Ni la Shaff.... Yg korang stalk selalu tu hehe... Youtube channel juta² viewers tu... Cantik, lawa, gojes, letops...dan peramah.... Moga Shaff maju jaya dgn bisnesnya.... Doakan giliran aku pulak nanti...mana tahu...Amin...kalau aku nk ada cafe sendiri je heheh...

5 comments:

  1. nak tanya kalo beli brg dr sini dpt box dia ehh.. kita nak box dia.. hahahha

    ReplyDelete
  2. Wahhh pink pink gittewww! I loike!...

    ReplyDelete
  3. wahhh..bestnya...cantik founder dia...

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign