Say Hi Dan Selfie, Korang Dapat Gift

by - May 04, 2017

Sepetang Bersama Blogger 2017 ... 13 Mei ni.... Huhu tak lama dah tu.... Siapa belum register ? Korang register sesi siang malam ke siang aje ? Bagi yg berkesempatan sempat lagi join ni, daftar cepat.... Bukan setakat lucky draw je ada...tapi macam² hadooo...yg berharga adalah perkongsian daripada mereka yg hebat..... Selain jimba² mingle² dengan rakan bloggers dan media.
Boleh daftar kat sini sbb.my



Of coz, kalau takde aral, adalah aku kat sana hehe. So kalau jumpa nanti sergah² lah ye hehe. Dan ada gift, special gift utk org pertama dan kedua yg say Hi Mama Darwiish, Jom Selfie !!! 2 yg terawal je tau.. Ofcoz kena selfie...bukan senang kita nk berjumpa, buat kenangan ....jumpa nanti muah

You May Also Like

9 ulasan

  1. wah siap dh adiah utk saper yg say hi & selfie ye..hehe

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhhhhhhhhhh , best lah dpt pergi

    ReplyDelete
  3. Wah.. untuglah siapa yang dapat jumpa dan selfie dengan mama darwiish nie.. dah lah dapat bergambar.. dapat hadiah pula lagi..

    ReplyDelete
  4. nnti kalau pergi nih..kena terjah cari akak dulu nih..haha

    ReplyDelete
  5. bestnyaaa. nak jgkk. hehe. tp busyra tak dpt pergi. jauh sngt. haha

    ReplyDelete
  6. Woww bestnya dapat hadiah... Hope dila orang pertama say hi kat Mama Darwish... Hihi...

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish