May 14, 2017

Slim Dan Fit Dengan STEA PURE GREEN TEA

Tak lama dah kita nak menyambut Ramadhan. Masa ni mulalah ramai yg kalut, excited nak jaga badan, nak slim, nak lawa kan ??? Kita semua sama je heheh. Paling best, murah, mudah dan selamat kita amalkan minum Stea Pure Green Tea . Seperti yg kita tahu, green tea memang banyak manfaatnya.... Beratus tahun diamalkan di China, Jepun...dan kini seluruh dunia . Selain perubatan, kesihatan dalaman dan luaran ia sangat membantu proses detox dan penurunan berat badan

Stea Pure Green Tea 

Dijamin Halal dan selamat

Kenapa Stea Pure Green Tea ? Sebab ... Stea Green Tea ni memang dijamin Halal oleh JAKIM, HACCO Food Safety Vertified, ISO 22000 Awarded ... Dan ianya 100% daun teh berkualiti tinggi dari Jepun tau...dipilih teliti oleh pakar bagi mengekalkan kualiti, rasa dan mutu. Memang dapat bezakan tau rasa dia...




Dalam satu box ada 2g x 28 uncang teh. Paling aku suka minum Stea Pure Green Tea ni sebab warnanya jenih, tak kelat, tak pahit, tak bau herba...memang pure green tea. Dan paling best... 
Ia tak menyebabkan cirit birit macam sesetengah green tea. Dan dalamnya ada matcha / serbuk green tea Jepun. 
Tidak menyebabkan pening kepala walaupun mengandungi kafein
Boleh diminum seisi keluarga

Best..real, pure green tea

Cara pengambilan mudah je, sehari minum 2 kali . 30 minit selepas sarapan dan selepas makan tengah hari. Lepas makan makanan berat, berlemak, berminyak...lagi bagus minum teh ni. Kalau boleh jangan minum waktu nak tidur malam, sebab pembakaran lemak lebih efektif waktu siang ketika kita aktif. Just campurkan 1 uncang Stea Green Tea ke dalam secawan air panas, biar 2-3 minit, kemudian boleh minum

Uncang yg kita rendam waktu pagi tu, simpan dalam peti sejuk dalam bekas tertutup untuk buat rendaman waktu tengah hari. Jimat kan. Tapi khasiat tetap sama.

Macam biasa kalau kita nak kesan efektif, dan berpanjangan kita kenalah amalkan pemakanan yg sihat, amalkan senaman , selain 

  • Minum 3-6 liter air sehari
  • Elakkan pengambilan minuman bergas, berkafein
  • Kurangkan makan makanan segera dan dairy product
  • Banyakkan makan sayuran, buahan
  • Jarakkan pengambilan 15-20 minit jika korang mengambil sebarang ubat / produk menguruskan badan 

7-14 kalau betul² kita minum secara urutan dan amalkan pemakanan berkhasiat, memang dapat result yg bagus .... Samaada dari penurunan kg berat badan atau inci. Macam aku...hehe turun 1 kg je...baru je kan consume...tunggu letops habis sekotak ni nanti hehe....dan inch loss pun banyak yg kurang. Untuk belian dan lebih info , boleh layari :


#steamalaysiaHQ #steamalaysia #steagreentea #kurusdengansteatehhijau #steatehhijau #stea #tehhijauJER #slimteamy

5 comments:

  1. wah...dah siap dah entry ni...huwaaaa..akak tgh draft lagi...tapi nak bg tau ni..i've lost 3.5kg dengan consume Stea Pure Green Tea ni...baru 12 hari consume

    ReplyDelete
  2. Wahhh tahniah mama darwiish & Amanda suria

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign