May 3, 2017

SWISSVITA Micrite 3D Anti Spot Serum | Review

Serum memang best berbanding lotion, krim dan sebagainya...sebab sifatnya yg lebih ringan dan mudah serap ke permukaan kulit. Kali ni nak cuba SWISSVITA Micrite 3D All Use Anti Spot Serum , antara produk Swissvita yg laris dipasarana Amerika, Taiwan, Hong Kong dan Malaysia.



Apa yg paling best dan teruja nak cuba serum.ni adalah kerana ia selamat digunakan, bebas paraben, alkohol, pewangi dan water base. So memang best, selamat digunakan



Selamat digunakan


Packaging cute, comel je dalam.bentuk tiub aluminum. Ia lebih selamat dan tahan lasak, tak mudah bocor. Kecil dan.mudah dibawa kesana sini.

Fungsi SWISSVITA Micrite 3D Anti Spot Serum :

  • Mencerahkan kulit wajah
  • Memudarkan segala parut
  • Mengurangkan tanda penuaan
  • Menegangkan kulit wajah
  • Meratakan tona kulit wajah
  • Kaya dengan Vitamin C, baik utk merawat kulit

Non greesy

Cara guna mudah je, just picit sedikit serum, kemudian ratakan pada seluruh wajah dan leher. Jauhkan daripada kawasan mata. Pastikan sebelum apply serum ni, make sure tangan dan muka dah dibersihkan. 
Baunya best, macam bau lemon dan tea tree tu...fresh..tak melekit dan tak berminyak. Boleh dipakai waktu pagi dan malam selepas mencuci muka. Belian boleh dibuat direct di https://goo.gl/67bWNC atau ke :









Penafian :
Review ini berdasarkan pengalaman menggunakan produk ini sendiri. Kesan mungkin berlainan mengikut jenis kulit dan cara penggunaan individu. Kesan lebih efektif sekiranya dipakai secara konsisten .

4 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign