SWISSVITA Micrite 3D Anti Spot Serum | Review

by - May 03, 2017

Serum memang best berbanding lotion, krim dan sebagainya...sebab sifatnya yg lebih ringan dan mudah serap ke permukaan kulit. Kali ni nak cuba SWISSVITA Micrite 3D All Use Anti Spot Serum , antara produk Swissvita yg laris dipasarana Amerika, Taiwan, Hong Kong dan Malaysia.Apa yg paling best dan teruja nak cuba serum.ni adalah kerana ia selamat digunakan, bebas paraben, alkohol, pewangi dan water base. So memang best, selamat digunakanSelamat digunakan


Packaging cute, comel je dalam.bentuk tiub aluminum. Ia lebih selamat dan tahan lasak, tak mudah bocor. Kecil dan.mudah dibawa kesana sini.

Fungsi SWISSVITA Micrite 3D Anti Spot Serum :

  • Mencerahkan kulit wajah
  • Memudarkan segala parut
  • Mengurangkan tanda penuaan
  • Menegangkan kulit wajah
  • Meratakan tona kulit wajah
  • Kaya dengan Vitamin C, baik utk merawat kulit

Non greesy

Cara guna mudah je, just picit sedikit serum, kemudian ratakan pada seluruh wajah dan leher. Jauhkan daripada kawasan mata. Pastikan sebelum apply serum ni, make sure tangan dan muka dah dibersihkan. 
Baunya best, macam bau lemon dan tea tree tu...fresh..tak melekit dan tak berminyak. Boleh dipakai waktu pagi dan malam selepas mencuci muka. Belian boleh dibuat direct di https://goo.gl/67bWNC atau ke :

Penafian :
Review ini berdasarkan pengalaman menggunakan produk ini sendiri. Kesan mungkin berlainan mengikut jenis kulit dan cara penggunaan individu. Kesan lebih efektif sekiranya dipakai secara konsisten .

You May Also Like

4 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish