May 31, 2017

The Butterfly Project Malaysia 4th Birthday Party | 2nd Batch

Happy Birthday The Butterfly Project Msia | Yuppp this is 2nd batch birthday party
meraikan ulangtahun ke4 . Lokasi yang sama di Hello Deer, TTDI . Kalau yang 1st batch dulu kolaborasi antara Butterfly Project x Jerlynn bertemakan Yellow and Garden, kali ni party bertemakan pastel ...wahhh cantik² dekorasi, butterflies semua...semua nampak sweet, cute gitu



Memang meriah seperti biasa, mingle² sesama blogger / butterflies yg hadir... Masing² menulis birthday wish di blackboard...



Korang boleh tengok masing² makeup cecantik sebab kali ni ada contest The Best Makeup..hadiahnya berupa barangan tajaan NYX Malaysia bernilai RM150 woww bestnya kan


Kata aluan daripada emcee tetap TBPM iaitu Leonard hehe. Sesi ice breaking...perkenalkan diri, blog, channel masing². Maklumlah ada yg baru kali ni berjumpa, kenal muka tapi tak tahu nama kan..so sesi ni sangat bagus

Speech by Leonard


Demo by Sydney


Paling best sempena birthday The Butterfly Project kali ni, kami butterflies yang hadir semua dihadiahkan dengan gift bag yg tersangatlah lumayan...tak silap total cost dalam RM900 seorang...tq so much to our sponsors..dan ada contest juga untuk unbox live update yg best, akan dapat hadiah tajaan The Bodyshop Malaysia

Happy bag hehe

Sebelum tu, Sydney brief sikit untuk unbox / unbag memperkenalkan produk yg ditaja tu, sebab lepas ni ada sesi contest live unbox.. Pun dapat hadiah tersangatlah lumayan

Ada 12 produk best, awesome dalam bag ni. Terdiri daripada makeup tools, body care, skin care dan banyak lagi..total gift ni levbih kurang RM900 seorang...wahhhhh tq tq

Muka happy tak dpt disorokkan hehe

Memang awesom

Antara gift yang ditaja adalah :
  1. NEESYA Revive Dull Skin Cleansing Set
  2. HADABISEI Face Mask
  3. PAX MOLY Aloe Vera Soothing Gel Jeju Aloe
  4. W.LAB Pocket Shadow Palette
  5. MAMONDE Long Lasting Liquid Eyeliner
  6. MAMONDE Floral Hydro Mist
  7. TSUBASA MASUWAKA Liquid Eyeliner
  8. BIG EYES Magnifier Mascara
  9. ADIDAS Climacool Shower Gel
  10. ADIDAS ANTI PERSPIRANT
  11. CLINELLE Miracle Aqua Capsule EE Cream
  12. CLINELLE Deep Cleansing Water
  13. CLINELLE Hydracalm Sleeping Mask
  14. CLINELLE UV Defense SPF 50PA+++
  15. CLINELLE Hot Body shaper Cream
  16. PHOTOBOOK MALAYSIA Free voucher

Props yg comel

Cute kan hehe

Sambil buat live update tu, ada yang sibuk ke photo booth...ofcoz nak rakamkan detik, gambar yg cantik kan. Props yg disediakan semuanya cute, comel dan yg penting kualiti gambar yang best.



Birthday kek yg super cute

Makanan yg disediakan memang superb dari ada Sald, Fried Chicken Wing, Nachos and Dips, Meatballs, Cupcakes, Brownies dan banyak lagi. Habis makan pun still mingle² lagi....Semua happy kalau ada gathering macam ni, hopefully The Butterfly Project Malaysia terus maju jaya... Thanks to Tammy a.k.a Mamasana hehehe ... Banyak belajar dari Tammy , expecially bab blogging semua... Rasa bertuah jadi sebahagian daripada komunity beauty / lifestyle blogger ni... Keep blogging ols

3 comments:

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign