May 2, 2017

The Butterfly Project Malaysia x Jerlynnl 4th Anniversary

Happy Birthday the Butterfly Project Malaysia. Tahniah, dah 4 tahun rupanya hehe, so cute. Sabtu baru ni, dengan happynya meraikan birthday Butterflies yg ke4 bertempat di Hello Deer, Damansara Utama. The Butterfly Project merupakan sebuah komuniti gabungan beauty dan lifestyle blogger, dimana semuanya berkongsi minat, idea disini. Selain kerjasama awesome antara brand terkemuka.




Butterflies Birthday Party kali ni dihadiri 50 bloggers. Ia ditaja oleh Jerlynn'l. Semuanya cantik, cute sangat pada hari tu sebab, semuanya berpakaian mengikut tema Yellow & Garden with Flower Crown


Semuanya lengkap dengan flower crown tau...bukan melaram sesaja, the best dress berpeluang memenangi hadiah menarik dari penaja utama Jerlynn'l bernilai RM1000 hoho.


Credit Photo : http://www.fishmeatdie.com

Speech by Tammy,  Founder TBPM

Jerlynn'l founder, Chin Yee |
 Credit Photo : fishmeatdie.com

Selesai sesi pendaftaran, dimulakan dengan ucapan aluan dari Tammy , founder The Butterfly Project Malaysia dan founder Jerlynn'l , Chin Yee.

Jerlynn'l 


Jerlynn'l merupakan rangkaian penjagaan diri sesuai untuk seisi keluarga. Produk yg selamat digunakan free paraben, chemical serta menggunakan minyak essential bermutu tinggi. Diinspirasikan daripada male Chidori bird yg sangat bertanggungjawab memelihara dan menjaga seisi keluarga. Bukan hanya menjaga kulit malah mengandungi 4x ganda Ceremide III yg bertindak memelihara, merawat, menyihatkan kulit serta melembut dan menganjalkannya dari dalam.

Jerlynn'l surprised Box


Wow wow wow

Masa yg ditunggu semua, unboxing surprise box dari Jerlynn'l . Wahhh semuanya happy dapat hadiah ni. Wahhh thanks Jerlynn'n for the awesome gift. Bestnya dapat Jerlynn'l Body Wash, Face Moisture, Hair Wash, Bug No More, Moisture Lotion dan Hair Conditioner.

Gunakan unique code JerlynnL17 pada personal care consultant di  Jerlynn'L outlets Mid Valley Megamall atau Jerlynn'L SkyAvenue Mall, Genting dan nikmati 20% diskaun dengan belian dan Hand Paraffin Treatment ( worth RM107 ) http://www.jerlynnl.com



With butterflies

Tammy n Me

Best bila dapat mingle² dengan kengkawan blogger yg lain. Ada yg baru kenal, lama tak jumpa, selalu jumpa pun ada hehe. Masing² happy, sibuk selfie sana sini hehe...memang happening party kali ini. Kek pun ikut tema uols... Yellow gitu..x sabar nak tiup lilin dan ngap heheh

Makanan pun best² , healthy juga... Ada nachos & salsa, chicken wing, ceaser salad, meet ball, tempura prawn dan banyak lagi.

Credit Photo : fishmeatdie.com

Best dress ... 

Wahhh tahniah Rawlin & Grace , antara yg menang the best dress . Wahhh macam Beauty and The Beast dah. Meleficent with yellow eyelash hehe. Tapi memang dorang deserve to win. Congrats semua .....

So many butterflies hehe
Credit Photo : fishmeatdie.com

Credit Photo : fishmeatdie.com
Proud to be a part of the Butterfly Project . Moga terus maju jaya , femes, dan terbang tinggi seperti butterflies but maintain the beauty together heheh. Hope dapat join lebih banyak event, party and aktiviti bersama lagi. Thank you the Butterfly Project & Jerlynn'l and HAPPY BIRTHDAY



No comments:

Post a Comment

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign