May 11, 2017

Tips Penjagaan Kulit Baby | Pigeon New Born Pure

Pigeon antara jenama produk penjagaan / keperluan baby yg aku suka. Selalunya beli baju, botol susu ...dulu² lah kan ...sekarang anak dah besar² hehe. Rupanya Pigeon pun ada produk penjagaan / mandian  baby tau. Maklumlah dah 40 tahun kan....produk buatan Jepun ni berada di pasaran, dah semestinya mempunyai produk² berkualiti dan terkini mengikut permintaan dan keperluan pelanggan.

Pigeon New Born Pure 

Pigeon New Born Pure merupakan rangkaian terbaru dari Pigeon. Puryfying Body Wash dan Moisturizing Lotion diuji secara dermatologically , dijamin selamat dan sesuai digunakan oleh baby new born, baby, kanak² mahupun dewasa. Pendek kata seisi keluarga pun boleh guna .

Moisturizing Lotion

Puryfying Body Wash 

Ianya bebas daripada paraben, alkohol serta formaldehyde . Kulit baby akan menjadi lebih sihat, lembut, lembab dan terhidrat sepanjang masa dengan adanya natulayer yg bertindak seperti vernix sebagai lapisan lembut yg memelihara kulit baby. Kelembapan dan pH kulit baby juga seimbang dengan baik dengan adanya cerimede.

Baik, selamat untuk kulit baby


Terima kasih motherhood.com.my kerana memberi peluang merasai kehebatan kedua produk terbaru dari Pigeon, katanya ada lagi produk terbaru dalam rangkaian set New Born Baby Pure ini iaitu Naurishing Shampoo, Protective Cream dan Calming Oil.

Untuk sebarang pertanyaan, belian di sini mahupun info lanjut, korang boleh terus ke web :


www.motherhood.com.my

www.newbornpure.com 

Facebook Pigeon Malaysiawww.facebook.com/PigeonMY










2 comments:

  1. Bagus la jenama ni dah ada untuk menjagaan baby... Tapi nak kalau pakai kat diri sendiri, agak2 boleh jadi kulit cam baby tak.. hiks2.. gurau je

    ReplyDelete
  2. memang best produk ni... x rugi beli...

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign