May 16, 2017

Tips Rawat Masalah Dalaman Wanita | HARUM MALAM

Supplemen rasanya, dah jadi satu kemestian buat semua terutama kita yg perempuan ni, tambahan pula bila dah berumah tangga, melahirkan dan meningkat usia. Sana sini dah mula longgar, kedut, bak kata orang alligment banyak lari heheh. Tapi kebiasaannya supplemen yg ada dipasaran hanya mengkhusus sbg makanan tambahan, booster , menyihat luaran dan dalaman tapi dengan HARUM MALAM siap pakej mewangikan seluruh badan . Wahhhh best kan.

Harum Malam



Info Harum Malam
Milik Millennial Gen Sdn Bhd, produk buatan Malaysia, lulus GMP dan 100% produk bumiputra Muslim.

Packaging & Branding
Namanya produk ni agak chicky, mesti ramai yg akan ingat Harum Malam . Packaging pun comel je, dengan botol lutsinar, memudahkan kita tengok, cek isi kandungannya....warna apa....banyak mana....nak habis dah ke ? Senang kan. Botol pun comel je 250ml ... So senang nak dibawa kehulu kehilir. Senang je nak pastikan samaada ia original atau tak...hanya scan je label hologram yg ada pd botol ni.


Original ada hologram label

Khasiat dan keberkesanan
Harum Malam ni sesuai untuk golongan wanita tak kira lapisan usia. Kalau yg anak dara bagus utk rawat keputihan, haid tak teratur, bagi cantik kulit.....yg mak² pula best utk mantapkan badan, rapatkan ketatkan mana yg patut.... Yg nenek² pulak boleh lambatkan monopose hehe. Sebab Harum Malam ni diformulasikan dengan bahan² berkhasiat....ada kandungan Sireh, Buah Tin, Kismis, Madu, Goji, Limau Purut, Pueraria Mirifica, Kayu Serapat, Buah Delima, Manjakani, Puera Lobata dan Senna
Pendek kata semuanya khas merawat masalah wanita.

Kelebihan Harum Malam 

  • Mewangikan  badan secara berpanjangan
  • Membersihkan dan menyihatkan usus, hati, jantung
  • Meningkatkan metabolisme badan
  • Menguatkan sistem imunisasi
  • Melambatkan penuaan, monopose
  • Mengetatkan, menguatkan rahim
  • Merawat keputihan, haid tak teratur
  • Mengurangkan kolestro
  • Merawat sembelit
  • Merawat dalaman dan luaran badan
  • Kulit jadi wangi, cerah, halus, lembut
  • Nyah toksin
  • Meningkatkan keinginan seksual

2 sudu sehari


Sehari limit 2 sudu besar, seeloknya minum sebelum sarapan pagi. Baunya tak sekuat minuman supplemen yg lain. Rasanya pulak...tak.manis sangat...tak masam...tapi wangi heheh....kaler pink² sikit. Sedap. 

Pro 
  • Rasa sedap
  • Harga ok
  • Packaging cute, mudah dibawa..ringan
  • Best utk rawat masalah bau badan

Contra
  • Kandungan nya hanya 250ml.... Rasanya tak sampai sebulan kalau consume 2 sudu sehari..... Kalau datangkan kandungan stok sebulan lebih mudah kot...tak payah beli 2-3 kali hehe

Sebarang belian, pertanyaan serta info lanjut ... Boleh hubungi :

Millennial Gen Sdn Bhd   
11G, Jalan Keluli AL7/AL, 
Pusat Perniagaan Bukit Raja,  
Section 7, 40000 Shah Alam, Selangor.   

Website : http://www.millennialgen.biz Fanpage : Kelab Ibu Cantik - Millennial Gen Instagram : Harum_Malam_Hq   Handphone : 010 404 2769  
Pejabat : 03 3358 5344  

1 comment:

  1. Lama dah dengar Harum Malam ni tapi tak pernah try lagi..Boleh la nanti, cuba yang ni plak..

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign