Tudung Bawal Terkini iBawal | Flora Fauna Parfum 2017

by - May 26, 2017

Tudung Bawal Terkini iBawal | Flora Fauna Parfum 2017 | Selain shawl, tudung bawal memang jadi pilihan aku. Sebab senang digayakan..dan macam ngam je dengan muka hehe. Tudung bawal dari iBawal antara faveret tudung bawal setakat ni...paling latest dalam almari hehe. Sebelum ni ada share 2 collection iBawal tau, korang scroll la nanti baca k...kali ni nak share koleksi terbaru iBawal , Flora Fauna Parfum 2017

Flora Fauna Parfum 2017 


Flora fauna ...ofcoz design utk collection ni bertemakan bungaan , daunan gitu. Kalau sebelum ni lebih kepada abstrak dan kaler yg striking...kali ni kaler more to pastel. Dari box sampai ke label semua ekslusif, cantik kan.

Plat label

Kemasan jahitan
Label iBawal dalam bentuk plat besi warna keemasan untuk koleksi ini. Nampak lebih elegan, ekslusif sangat. Label tu pun dijahit kemas...terletak je... Paling best brand iBawal ni sebab kemasan jahitan tu... Bukan jenis jahit tepi tau....dia macam jahit kemas betul..apa nama ek jahitan ni heheh... Tak adalah terburai segala benang lebihan


Tak gosok pun ok hehe

Tak silap ia guna fabrik satin crepe, kira tak terlalu lembut, gemalai sampai susah nak pakai...serius..mudah sangat, keluar box pun boleh terus pakai tau...nak iron pun senang... Palinh syiok WANGI sangat..bau ros....dah macam pakai perfume..makin digosok, digonyoh..makin mewangi gitu. Pada korang yg muka petak, bujur, bulat, segi...dont worry, semua boleh ngam okay..serius x tipu..bidang luas...labuh....kalau nampak singkat tu..tu cara penggayaan tau..bukan sebab bidang kecil. Nak² puasa, raya ni mesti banya promo, diskaun kan.. Apa lagi nanti singgahlah ke www.ibawal.com Banyak design , patern menarik. Salam Ramadhan....

You May Also Like

1 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish