ALTHEA Raya Giveaway Festival

June 02, 2017

ALTHEA | Wahhh sempena nak raya ni Althea mengadakan Raya Giveaway Festival uolsss ... Tak pernah tak best offer dari Althea ni, memang tak pernah mengecewakan. Nak pula dekat Raya ni kan, masing² nak melaram, tak payah pening, shopping je di Althea... Dijamin selamat, berbaloi dan yang penting ianya produk KBeauty direct dari Korea. 


Apa yang special sempena Raya di Althea ?
  • Setiap pembeli akan dapat satu free gift siap boleh pilih sendiri tau, di website Althea nanti akan ada satu page untuk goodies item, korang boleh pilih 1 barang yang korang suka sebagai korang punya free gift. Dan ia akan discounted off at checkout page. 
  • The Limited Edition Althea Raya Box



Wahhh nice kaler kan... Bertambahlah koleksi box Althea hehe... Setiap musim aku duk collect limited edition box dari Althea hehe. Ehh bukan setakat free gift dan box je.... Diskaun pun banyak tau..sure rambang mata     free gift tu pun...ofcoz yang awesome² . Jom lah kita usha mana yang patut di Althea boleh kita unbox beauty haul dari Althea sama² nanti hehe





You Might Also Like

1 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish