Beauty Blender Hadiah Giveaway

by - June 13, 2017

Breena Blending Pearl | Selalu juga dengar brand Breena ni, nak pula beauty blender nya...tapi kalau Breena punya makeup sponge ni dipanggil Blending Pearl. Yeahhh dapat hadiah hasil join giveaway di Beauty Browse IG... Tak sangka pula menang.




Dapatlah seketul Blending Pearl ni, tak silap harganya RM35 ada promo Raya RM30.


Memang dah lama cari yang bentuk half ni..biasa ada yg full curve tu. Dapat sampul raya lagi, cute sesangat , kaler pink ada gambar² makeup tools

You May Also Like

1 ulasan

  1. Wah lepas ni boleh lah main touchup2 dgn sponge blending pearl ni. Btw thniah tau =D

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish