Jun 13, 2017

Beauty Blender Hadiah Giveaway

Breena Blending Pearl | Selalu juga dengar brand Breena ni, nak pula beauty blender nya...tapi kalau Breena punya makeup sponge ni dipanggil Blending Pearl. Yeahhh dapat hadiah hasil join giveaway di Beauty Browse IG... Tak sangka pula menang.




Dapatlah seketul Blending Pearl ni, tak silap harganya RM35 ada promo Raya RM30.


Memang dah lama cari yang bentuk half ni..biasa ada yg full curve tu. Dapat sampul raya lagi, cute sesangat , kaler pink ada gambar² makeup tools

1 comment:

  1. Wah lepas ni boleh lah main touchup2 dgn sponge blending pearl ni. Btw thniah tau =D

    ReplyDelete

Semua yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik Mama Darwiish. Sebarang copy paste, cetakan, dan sebagaiya haruslah dengan keizinan tuan blog. Sekian, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign