Neutrogena Happy Skin 24/7 Fesyen Debut

by - June 15, 2017

Neutrogena jenama dermatologi yang disyorkan , Neutrogena®, dengan bangganya mempersembahkan anda Neutrogena® Happy Skin 24/7 koleksi dicipta oleh pereka fesyen tempatan Kittie Yiyi dan Hazzer Wan Lee di Mercedes-Benz STYLO AsiaFashionFestival baru-baru ini.Ia terdiri daripada 30 rekaan fesyen yang diperagakan di Mercedez Benz STYLO AsiaFashionFestival (MBSTYLOAFF) 2017 
Menurut Julia Teo, Pengarah Pemasaran Bersekutu bagi Kumpulan Syarikat Konsumer Johnson & Johnson, yang memasarkan Neutrogena® di Malaysia, kulit yang sihat dan cantik merupakan salah satu sumber kebahagiaan wanita. 

“Sebagai jenama No.1 yang disarankan oleh pakar dermatologi, kami percaya bahawa kecantikan bermula dengan kulit yang sihat – sesuatu yang dapat memberikan keyakinan positif dalam kehidupan harian mereka. Bayangkan perasaan anda apabila melihat kulit yang sihat dan berseri apabila di depan cermin, tidakkah anda berasa lebih gembira dan yakin untuk memulakan hari anda? Sememangnya, kulit yang sihat mampu menggembirakan dan menceriakan seseorang dan inilah sebabnya kempen terbaru kami menampilkan Happy Skin 24/7 dengan Neutrogena®,” katanya.Tambah Teo lagi, menerusi penampilan pertama dalam bidang fesyen di Mercedes-Benz STYLO AsiaFashionFestival 2017, kami berharap untuk memaparkan kegembiraan memiliki kulit yang sihat dan cantik, hasil menggunakan produk penjagaan kulit Neutrogena®, dan berkongsinya dengan para wanita Malaysia – dan cara yang terbaik untuk melakukan sedemikian adalah dengan menghasilkan sebuah koleksi fesyen, yang diinspirasikan konsep Happy Skin”!

Menerangkan sebab Neutrogena menggunakan fesyen sebagai cara untuk membawakan kempen terbaru Neutrogena®, Teo berkata, “Tidak dapat dinafikan bahawa wanita dan fesyen tidak dapat dipisahkan. Menerusi koleksi fesyen kami, kami ingin meyakinkan para wanita bahawa mereka boleh menggunakan Neutrogena® untuk kesihatan kulit mereka”.

Neutrogena® percaya bahawa kecantikan bermula dengan kulit yang sihat. Kulit yang sihat mempunyai kuasa untuk membuat satu gembira dan itulah sebabnya Neutrogena® menyokong Happy Skin kempen 24/7. Happy Kulit adalah sesuatu yang berlangsung melalui semua musim - ia pasti bukan satu trend sementara.
Tonton Neutrogena® Happy Skin 24/7 debut fesyen di Mercedes-Benz STYLO AsiaFashionFestival 2017 online! Butiran di Facebook dan Instagram Neutrogena® Malaysia:

https://www.facebook.com/myneutrogena/

https://www.instagram.com/neutrogenamy/

You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish