Jun 22, 2017

SAFI SHAYLA #hanyaSafiShaylauntuksaya

SAFI SHAYLA Penyelesaian Masalah Rambut Wanita Bertudung | Bertudung, berhijab berjam-jam lamanya mengundang pelbagai masalah, bau masam, kelemumur, gatal kepala, rambut gugur dan macam-macam lagi. Dengan itu, Safi telah mencari formulasi terbaik untuk masalah ini, dan terhasillah rangkaian Safi Shayla khusus untuk wanita bertudung. Bukan hanya mengeluarkan produk penjagaan wajah, kini Safi mengeluarkan produk penjagaan rambut yang sememangnya sesuai dengan wanita Asia serta dijamin Halal

Safi Shayla


Rangkaian Syampu Safi Shayla terdiri daripada 8 varian yang diformulasikan dengan 1001 kebaikan daripada Habatus Sauda yang mempu membantu masalah rambut wanita bertudung.

" SAFI bukan sekadar sebuah jenama untuk pengguna. Ia punya jiwa dan hubungan akrab serta kepercayaan seperti keluarga dan teman bersama para pengguna. SAFI SHAYLA adalah kesinambungan kembara cantik jenama ini dalam inovasi produk menzahirkan manfaat terkitab khasiat Habbatus Sauda yang menjadi santapan Jujungan Mulia Rasullullah S.A.W  meriwayatkan 1001 manfaatnya untuk umat manusia kecuali apabila Izrail datang memanggil.  kami berbangga dan bersyukur kerana diberi ruang untuk memperkenalkan bukan sekadar syampu tetapi rangkaian lengkap produk penjagaaan rambut khusus untuk wanita bertudung ”, Jelas Pengurus Kumpulan Produk SAFI, Mahsuri Sulaiman.



Pek Refleksi Safi Shayla

Kalau nak lebih jimat boleh dapatkan Safi Shayla pek refleksi, ecofriendly plastiknya. Mudah dibawa kemana sahaja terutama travel.




Safi Shayla Itch Control dan Safi Shayla Anti-Dandruff memang pilihan aku, sebab memang membantu melegakan gatal kulit kepala, kelemumur dan baunya yang menyegarkan.



Perapi Safi Shayla

Untuk kesan lebih bagus, rambut lebih lembut, bersinar dan terurus  guna je Safi Shayka Perapi Rambut ni. Boleh dapatkan rangkaian produk Safi di kedai berhampiran, pasaraya, farmasi seluruh Malaysia atau layari laman web dan page Safi di bawah ini :

Facebook : www.facebook.com/SAFI.MY 
Instagram : SAFI@safimalaysia
Laman Web : www.safi.com.my

 #hanyaSafiShaylauntuksaya

2 comments:

  1. CT selalu tukar2 sbb ada banyak juga shampoo ni.. kadang2 suka yang ni yang tu.. tapi Shayla tetap ada juga dalam pilihan =)

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign