SGSHOP “JOM SHOPPING!” CONTEST

by - June 20, 2017

SGSHOP “JOM SHOPPING!” CONTEST | Lama dah tak join contest, kali ni join contest anjuran blogger comel Ayue Idris...hadiahnya memang terlajak awesome.. RM500 credit shopping di SGShop untuk 10 pemenang. Wow.!!!! banyak tu, macam² boleh beli...doakan rezeki ada kat sini ok



Tawaran SGShop
SGShop merupakan online shopping / agen e-commerce yang menawarkan pelbagai produk , dari pakaian, gajet, perabot, makanan, aksesori, dan bermacam lagi direct dari China menerusi vendor² terkenal seperti Taobao , JD.Com didalam versi Bahasa Melayu / Inggeris bagi memudahkan kita membuat penilaian, belian dan urusan bayaran lebih mudah dengan tawaran harga yang jauh lebih murah.

3 barangan yang aku nak beli di SGShop





Memang mengidamkan sangat meja mekap macam ni, ala² vintage contemperory gitu, siap ada kerusi dan cermin yang lebar. Design pun nice je, simple tapi nampak cool dan paling penting warna putih. Harga pun sangatlah murah RM212.33 free domestic shipping




Uhh cantiknya...suka sangat design macam ni. Suka yang ada set ni RM 313.70 je , pun sama free domestic shipping. Suka perician pada kusyen kerusi tu, kerusi tu pula ada 2 jenis berbeza...meja pun dari kayu yang cantik , paling penting saiz nya comel untuk rumah comel kami . 




Cantik 3d wallpaper ni, malas dah nak mengecat, rasa nak tampal je dengan 3d wallpaper ni dekat wall belakanh tv tu, mesti cute, cantik je kan. Paling penting harga murah RM17.12 

Huh memang akan rambang mata bila shoppinh di SGShop, korang pun jomlah join contest ni, mana tahu boleh menang kan. Wish me luck

You May Also Like

4 ulasan

  1. good luck dear

    https://umifuzy.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Kak Ain, lawanya mekap table tu. SGShop ni mmg boleh but kita tak senang duduk. 😉😉 Good luck kak Ain.

    Shad
    https://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2017/06/sgshop-jom-shopping-contest.html

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish