SHOPBACK MALAYSIA | Shopping Online Di HappyFresh Dapatkan CashBack

by - June 21, 2017

SHOPBACK MALAYSIA | Siapa yang tak suka shopping kan ? Lagi pula bila online shopping. Lagi best, heaven lepas shopping, dapat balik duit ke dalam akaun. Eh ni bukan auta tau .. Ini betul tau... Bukan main² ... Semuanya mudah, jimat dan pantas melalui ShopBack Malaysia


shopback.my


Sedikit Info Tentang ShopBack
ShopBack merupakan laman web atau perantis yang memperkenalkan urusan jual beli terbaru secara online di Asia Tenggara sejak September 2014 bermula. Sehingga sekarang ShopBack mempunyai ibu pejabat di Malaysia, Singapore, Taiwan, Indonesia dan Filipina.

Mudah je kan ?


Lebih senang faham, kita shopping je di ShopBack Malaysia, disana ada macam² online store tau, sepertu Zalora, Lazada, Taobao, Ebay, Hermo dan banyak lagi. Kita create akaun, shopping macam biasa, buat bayaran dan lepas tu ShopBack akan transfer kan cash ke akaun korang . Wahhh hebat kan

Macam aku, time² puasa , nak pula dekat raya ni, memang mood bermalasan nak hadap traffic jam, beratur, tol semua bagai. So aku lebih prefer online shopping, lebih murah, jimat masa, jimat tenaga, cepat dan ada servis penghantaran. Aku suka shopping barangan dapur / groceries time ni heje, sebab tersangatlah murah, banyak pilihan dan yang penting akan dapat cashback hehe.

HappyFresh di shopback.my

Yeahhh cashback !!!


Kalau groceries aku prefer shopping di HappyFresh selain Lazada. Sebab kadar nilai shopback nya banyak, ada yang sampai 11.0% tau haha terutama di HappyFresh sempena Ramadan dan Hari Raya. Dan shopping menggunakan Lazada Voucher even beli groceries di Lazada Banyak pilihan dari sayuran, buahan, ikan, daging, organik, dan segala macam, basah, kering semua ada.

Lazada Groceries Store


Pilihan groceries stores

Oh ye selain Lazada, HappyFresh antara groceries store yang ada adalah Walmart, HonestBee dan banyak lagi. Apa tunggu lagi cepat daftar , mudah saja di SINI untuk dapatkan cashback , diskaun dan lebih jimat. Untuk lebih mudah faham dan jelas, korang boleh tonton video






You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish