The Butterfly Project Msia Birthday Gift Haul

June 12, 2017

Butterfly Birthday Gift Haul | Bestkan bila unbox gifts hehe... Tapi kali ni special sikit, bukan unbox...tapi unbag hehe, sebab semua gift ni dari bag bukan kotak. Butterfly Birthday Gift Haul ni gift yang dapat sempena Butterfly Project Malaysia Birthday Party baru² ni, tajaan penuh mamasan kita Tammy Lim yang cute, friendly, awesome, gejes #kipassusahmati haha. SINI entry sepanjang birthday party tu.

Tote Bag Super Cute



Ada 18 gift daripada penaja hebat. Dari barangan makeup, skin care, beauty care...semua ada....sekitar RM 900+ juga nilai gift tajaan ni....wohoooo Dari tote bag yang super cute tajaan Tammy Lim founder The Butterfly Project Malaysia. Cantik sangat, ada gold butterfly printed pada bag ni, sayang nak pakai. Emmm nak pakai bila attent event Butterfly je hehe...

video

Photobooth yang super awesome, props² yg super cute, banyak pilihan kena dengan tema. Background pun cute je tema pastel. Sampai muak staff G&G Studiobooth nak snap gambar kami hehe. Kualiti gambar pun sharp, cantik, pixel tak pecah pun #gngstudiobooth



Senang nak apply


OMG akhirnya dapat Unicorn Eye Makeup Brush, 1 set tau. Ada butterfly yang dapat Face Makeup Brush punya set. Siap Wonderlust bagi diskaun belian..kod nya aku ada share di IG..boleh refer kat sana. Ada 10 batang set ni... #wanderlustthings






Aku memang pengguna eyeshadow W.Lab .. Screamed lah.dapat tambah koleksi, Blooming ni  paling best ia ada ekstrak bungaan, dan 10 kaler yang natural, blooming gitu, ada shimmer kaler juga #wlab




Cantik² kaler

Bukan 1... Tapi 4 batang lipstik uols...  per each .. Semua kaler ni aku suka terutama blush .. Dan paling best Orkid Cosmetic ni Halal, Vegan tau. Dan ia merupakan brand dari Malaysia beauty blogger / influencer juga .. Dan aku dah share review tau...boleh scroll nanti ok #orkidcosmetics






Brush ala diamond, mudahkan aplikasi pada bulu mata, beri efek mata bulat, besar, menyerlah gitewww, 8ml satu bekas ni .. Best tak bergumpal...tak comot #1028_my




Dolly Wink Liquid Eyeliner 
Senang dipakai, dibentuk, ceoat kering, water proof. Paling win ada beauty essence untuk sihatkan , pelihara kulit #dollywinkmalaysia






Mamonde 
Mamonde Long Lasting Liquid Eyeliner 4ml
Yeahhh dapat 2 dah eyeliner, Xtualli tak pandai sangat pakai eyeliner, so lepas ni kena practice..  Momande punya eyeliner ni longlasting dan dapat kod No.1 Black..dah try pun ...boleh refer IG ..aku hehe #MamondeMY




Mamonde Floral Hydro Mist 120ml
Masa kat party hari tu kami dah main spray² mist ni, best bau sedap dan bagi cooling effect kat muka. Bagus untuk segarkan, lembabkan muka..ada ekstrak Daffodils + mineral water #MamondeMY





Neesya Cleansing Set
Ada 100ml Gel Cleanser dan 75ml Enzymatic Refiner Scrub untuk cerahkan dan pelihara kulit dari menjadi kusam. Neesya ni ada Halal certificate tau #neesyaskincare




Hadabisei Moisturizing Face Mask Extract Rich
Ada 5 sheets semuanya . Kaya dengan Hyaluronic Acid & Royal Jelly untuk kuasa berganda lembabkan kulit. Tak sabar nak bermasking #HadabiseiMY




Clinelle
Clinelle UV Defense SPF50 30ml
Menghydrat, memelihara dan melindungi kulit... Best, dah guna memang tak bermknyak, tak melekit.. Sesuai untuk semua jenis kulit, Aku yg berjerawat pun ok pakai..betul...tak tipu #myclinelle




Clinelle Pure Swiss Hydracalm Sleeping Mask 60ml
Yang ni best seller produk Clinelle tau. Bagi efek cooling, refreshing, brighten dan hydrate sepanjang malam #myclinelle




Clinelle Deep Cleansing Water
Walaupun comel tapi kuasa menanggalkan mekap, memang power..sesuai untuk semua jenis kulit, terutama jenis yangvtak tahan dengan oily cleansing tu #myclinelle






Clinelle Hot Body Shapper Cream 170ml
Paling win sebab ada metal roller ball, hehe tangan tak panas dah sapu krim pelangsing, bau best..bau peach...sesuai untuk hilangkan selulit, buang lemak dan dapatkan shape yang cantik selain anjalkan kulit dan meratakan tona kulit #myclinelle




Adidas
Adidas Climacool Shower Gel 250ml
Pehhh bau dia... Terus batalkan niat nak bagi hubby haha.. Best wehh, fresh #AdidasBodycareMY




Adidas Climacool Deodorant 35ml
Cute tapi awesome, lepas guna shower gel tadi best guna ni...efek freshness terlajak awesome #AdidasBodycareMY




Pax Moly Aloe Vera Soothing Gel
Huh soothing gel dari Jeju Island uolss, mencerah, menyegar, melembab..kaya Vitamin dan Asid Amino..baik untuk kulit #PaxMolyMY




Photobook Malaysia
The Simple Book 6x6 Hardcover 20pgs dan 50 x 4R prints. Wahhh tak sabar ni. Lagi mudah bila guna apps nya.. Android & iOs pun ada


Terima kasih buat Tammy, Butyerfly Msia dan para penaja hebat. Memang terbaik semua gift ni, ada setengah yang aku dah cuba pakai, dan coming soon hehe...nanti stay tune je....aku share pemakaiannya pada korang ok...















You Might Also Like

2 ulasan

  1. Hadiah semua best2, rezeki raya ni ...
    Cheers.

    ReplyDelete
  2. Perghhh semua best2 belaka.. Rezeki kan..

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish