Unicorn Eye Makeup Brush Aksesori Makeup Terkini

by - June 01, 2017

UNICORN MAKEUP BRUSH 🦄 Antara beauty acessory kegilaan para beauty junkie termasuk aku haha. Selain Harry Potter Makeup Brush tu kan...Padahal belambak lagi makeup brush yg masih belum guna...yg dah guna pun guna kekadang je haha.. Itulah penangannya bila terjebak dengan makeup

Unicorn Eye Makeup Brushes


Unicorn Eye Makeup Brush set ni dari wanderlastthing.com Tq sangat ...memang happy kalau dapat gift cam gini hehe... Actually ada Unicorn Face Makeup Brush juga... Yang ni ada 10 set...lengkap berus untuk eye brow, eyeliner, eyeshadow, blending brush  dan eye stippling .. 

Cutekan warna ni

Lembut, halus

Antara penyebab duk idamkan sangat unicirn brush ni sebab warna bulu / berus ni...pastel..ada purple², kuning² gitu...ala² unicorn la...dah nama pun unicorn kan....walaupun ia unicorn brush, tapi tak ada pun sumber unicorn dalam pembuatan berus mekap ni haha..unicorn tu pun tah wujud ke idok haha... Batangnya macam tanduk unicorn, bergerigi, hujungnya tirus...kaler soft purple gitu....pemegang antara bulu dan batang dari aluminium....bulu ni dari bulu sintetik... Lembut juga lah


Sapuan rata, kemas

Sapuan memang lembut dan rata pada mata.... Eyeshadow memang melekap cantik pada kelopak mata.... Pada korang pengumpul beauty acessory boleh lah beli sekarang.... Dapat less 10% dengan guna kod BUTTERFLY22 bila buat belian di www.wanderlustthings.com

You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish