ADNI HANNAH MINI-MATTE LIP CREAM REVIEW

by - July 24, 2017

ADNI HANNAH MINI-MATTE LIP CREAM | uollssss kaki laram tak heheh... Ni nak dengan korang mini matte lip cream keluaran Adni Hannah, produk bumiputera ok. Yes MINI !!!! Didatangkan dalam yang cute, mini je....so senang kita nak usung kesana kemari untuk maintain letopsss vogue. Walaupun mini,  tapi boom hokeyyy kaler semua letops, trending sesangat

Adni Hannah Mini-Matte Lip Cream

Ada 2 box, xtually nak share ni...satu bix Adni Hannah ni ada 3 batang mini-matte lip cream. Ketiga² ni semuanya berlainan warna....wahhh best kan...boleh mix and match gituuuu. So kalau 2 box ni dah ada 6 lip matte.....yesss i like.

First Box

Second Box

  • ADNI HANNAH Mini-Matte Lip Cream First Box ( Basic, Bright, Sweet )
  • ADNI HANNAH Mini-Matte Lip Cream Second Box ( Humble, Fair, Passion )


Kod warna

Cuba teka...warna apa ni? 

Pilihan warna ADNI HANNAH Mini-Matte Lip Cream ni semuanya cantik, dari warna² nude, earthy hinggalah warna² ceria, vogue. Sesuai dengan tone kulit kita wanita Asia.  Bila dah banyak warna ni, boleh kita mix kan warna² ni...untuk dapatkan warna yang korang rasa unik, cantik. Selain boleh dioles sebagai eyeshadow, blusher. Jimat dah kat situ

Beza Adni Hannah dan yang lain..comel

Berus lembut

Cara pakai macam biasa, oleh nipis pada bibir, dan magiccccc lepas 30 saat bibir akan nampak gojes cantik dengan kesan smudge, matte yang cantik. Even its a matte lip cream, ia tak terlampau mengeringkan bibir, tetap rasa selesa, lembab dan tak rasa macam pakai lip matte. Tak ada masalah berketul² berkeping² pada bibir sebab ADNI HANNAH mengandungi Vitamin E dan diperbuat daripada microcrystalline wax dan ianya vegan...kalau korang alahan dengan sumber binatang, dont worry...its safe for you hehe..dan ianya bebas alcohol dan baunya mild sahaja.

6 shades menarik

Vegan, non alcohol

Setiap satu botol ADNI HANNAH Mini-Matte Lip Cream ni mengandungi 4 ml...kalau lip matte saiz biasa, kandungnya sekitar 4.5ml - 5ml.... Warna paling aku suka adalah sweet dan bright....memang cantik... Dan paling best ia tahan lama....sehingga 18 jam haha....touch up sikit² je kalau nampak kurang tu. Even makan makanan berminyak tau.

Tak perasan, apply tak rata hehe #gelojoh


Over all , bagi aku ok...dengan hanya RM79 dapat set mini-matte lip cream yang cantik, berkualiti. Ohhh kalau kulit bibir korang jenis kering terlampau, sensitive, aku prefer korang pakai lip balm duku, untuk perlindungan extra pada bibir, disamping dapatkan kesan shade yang cantik.

For more details, belian,  segala pertanyaan boleh terus ke Adni Hannah Beauty atau Adni Hannah Beauty Page

You May Also Like

1 ulasan

  1. Nice la lipcream ni. Semua warnanya ena suka. Nak try juga la nanti.

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish