Althea Turns 2 | Beauty Haul

July 14, 2017

Happy Birthday Althea !!! | Yeahhh now Althea turns 2... Alololo cutenya dah 2 tahun Althea rupanya, rasanya baru lagi celebrate 1st birthday Althea hehe. Macam tahun sebelumnya, Althea memang menyediakan pelbagai surprise, gift, sales untuk fans, pelanggan setia...syiok kan...dah macam celebrate birthday sendiri

Happy Birthday Althea



Tahun ni, Althea birthday box ala² kek gitu, ada 3 tier kek...dari box paling besar sampai yang cute...macam aku punya yg sedang, warna terqouis gitu, ada tulisan Happy Birthday pada bahagian tepi tu....

Althea Birthday Box

Antara birthday kit yg diberi

Potong dan deco

Birthday Cake for Althea heh

Ohhh ye ..box yang comel ni bukan sekadar boleh buat collection je, tapi kita boleh deco² dengam birthday kit yang disediakan...deco cantik² dan share di ig dengan #altheaturns2 ..berpeluang menang hadiah² awesome tau




Sempena birthday month Althea...macam² yang Althea tawarkan tau..rugi kalau tak grab time ni. Antara yang best :

  • Limited Edition Althea Birthday Box 
  • Birthday Kits for lucky early bird shoppers
  • Birthday sample pack for lucky early bird shoppers
  • Birthday Sales & Promotions 
  • Althea Birthday Giveaway Festival for customers (free products every other day in July to add into cart)
  • Althea Beauty Box July - Birthday Makeup Box (theme) 3/7 released
  • Weekly Lucky Shopper Contest to win Althea credits
  • Instagram #AltheaTurns2 Contest - snap & show your decorated birthday box to win amazing prizes from Althea! 
  • 20days of Beauty Giveaway on @Altheakorea (Instagram)

Hasil shoppimg mask

Free gift dari Althea

Okay kali ni aku grab mask paling banyak hehe.... Nak treat, pamper kulit muka ni.. Paling syiok, gift dari Althea sama banyak je dengan item yang aku beli hehe...

Its My Cushion Casing

Piolang 24k Gold Wrapping Mask

Innisfree Loose Powder

Dear Honey Propolis Royal Jelly Cornflower Mask

Lebaton Soothing Essence Mask

Y.E.T Anti WrinklesAsk

Elizaveera Pore Solution Super Elastic Mask

Tq Althea... Semoga Althea terus maju, dan melebarkan sayap ke seluruh dunia..dan tawakan lebih banyak kbeauty product yang best² hehe....Korang jom shopping di Althea.... Sempat lagi nak grab segala offers giler² tu

You Might Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish