JONLIVIA Slimming Shirt Shapper Review

by - July 12, 2017

JONLIVIA Slimming Shirt Shapper |Wah meriahnya raya kan..Selamat Hari Raya korang. Seriously raya tahun ni, memang aku over makan.. Burlpppp sampaikan terbonjol2 lemak kat badan ni. Tambahan pula dibahagian belakang badan...hodohnya kan lemak berkumpul disitu. Tu belum kira lemak keliling pinggang dan perut, area yang susah kita nak hilangkan lemak

Jonlivia Slimming Shirt Shapper

Jonlivia


Thanks Jonlivia  dengan adanya Slimming Shirt Shapper boleh lah aku usahakan cover / buang lelemak yang ada, sambil diet² manja gitu. Xtually ni kira produk kedua dari Jonlivia pernah aku cuba...dulu pernah share pasal Jonlivia Hot Pants memang super mantapkan bahagian pinggang, pinggul,  dan kaki.

Rekaan yang cantik

Jonlivia

Kalau nak tahu, Jonlivia Slimming Shirt Shapper ni, lebih kurang bengkung jenis shirt / corset..tapi aku paling tak suka pakai sebab selalunya corset ni ada ' tulang ' so susah sangat pergerakan terutama ayahtima nak duduk, akan mencucuk² lemak..selain panasssss beb. Tapi berbeza dengan Slimming Shirt Shapper dari Jonlivia ni, ia tak ' bertulang ' hanya dijahit menegak je, jahitan tu pun kemas, dan tak keras. Memang cantik...


Breathable fabric

Garis bahu yg lebar

Metarial kain diperbuat dari fabrik jenis net yarn memang lembut, ringan serta breathable...serap peluh, dan tak panas...walaupun tak panas...limit 2 jam je pemakaiannya dalam sehari tau, bagi melingdungi struktur dan kesihatan tulang.


Terdapat dalam 2 pilihan warna iaitu black dan nude. Pilihan saiz pun banyak, dari saiz M, L, XL, dan XXL . Pada aku keduanya cantik, selesa dan rekaannya sangat cantik untuk bagi shape untuk body. Paling win bahagian dada, yang ada renda..nampak classy, sexy gitu..takdelah macam corset biasa tu, sampai nak bernafas pun susah kan.


Lace yang cantik

Bahagian dada yang selesa

Mudah dijaga dan dicuci

Bagi yang mencari alternatif lain untuk dapatkan curve, body shape, sorokkan lelemak tu, jom kita pakai Jonlivia Slimming Shirt Shapper ni, bukan je hanya boleh dipakai dirumah, malah boleh digayakan secara kasual bersama jaket. Design pun cantik, kualiti fabrik, jahitan pun terbaik. Cara cucian, pengendalian pun mudah kan...selamat dan senang dipakai..tanpa ada cangkuk / butang dan zip. Sangat membantu mengurangkan, menyebunyikan belly fat hehe... Bebas bergaya uolllsssss.


Ohhh lagi best, sebelum pakai slimming shirt shapper ni, aku suggest korang pakai krim / losyen pelangsing... then baru pakai shapper ni...pehhhh syioook...

Untuk sebarang info details, belian mahupun pertanyaan, boleh segera ke :

Facebook:
https://www.facebook.com/jonlivia/

Instagram:
https://www.instagram.com/jonlivia/

Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UCJzFYC8emkv4EW8qtDs8UQQ

You May Also Like

2 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish