Malaysian Healthy Homemade Condiment | KRAVVE.CO

by - July 26, 2017

Malaysian Healthy Homemade Condiment | KRAVVE.CO | Condiment atau bahan perasa, rempah, paste dan sebagainya memang wajib ada untuk jadikan masakan kita bertambah enak. Tapi kan kebanyakkan condiment yang dijual dipasaran kurang berkhasiat kerana tinggi kandungan gula, garam, penstabil, pengawet, pewarna dan bermacam lagi. Sekarang tak perlu risau, sebab di http:// www.kravve.co menjual pelbagai jenis rempah, perasa, paste, spread, dressing,  snack homemade yang berkhasiat dan berkualiti , buatan tempatan.

Produk dari kravve.co

Di kravve.co semuanya ada, dan semuanya dibuat secara homemade, kualiti premium dijamin dan kebanyakannya organik. Yup organik...memang sihat kan. Ada bermacam yang dijual di kravve.co seperti spread, jem, sos, dressing, seasoning / perasa, rempah dan snacks.

kravve.co

Kira macam one stop condiment shopping hehe. Memang menyelerakan, macam² ada dan kebanyakkan susah kita nak cari di kedai² runcit...macam paste rendang, Nutella homemmade, Kaya spread homemade, paste Assam Pedas, Sambal Cilli dan banyak lagi..dan paling best kebanyakkanya diolah, dan banyak variasi rasa.... Sesuai dengan selera tempatan


Tekstur creamy, smooth

Homemade Salted Vanilla Peanut 
Yang ni antara produk yang boleh dibeli di kravve.co . Macam awesome je kan peanut, vanilla wow...sedap ni. Tak macam produk pasaran biasa, ianya dibuat secara homemade,tiada pengawet, pewarna, gula dan bahan terlarang. So tak pelik lah rasanya lebih natural, dan tak berketul, keras macam yang biasa kita beli tu, sebab ia natural, tiada penstabil....


Sedap, ceamy, salty, smooth je

Dibuat dengan 4 bahan je... roasted peanut, vanilla bean, organic sea salt dan raw honey. Manis, masin, lemak seimbang je. Memang best sebab dihujung² ada keluar rasa dan bau vanilla...unik. Boleh tahan 6 bulan ni...tanpa pengawet ok. Memang sedap la spread pada roti, waffle.... Smooth  ,creamy je teksturnya...bebudak memang suka...yang ada alahan, preggy, diabetic, main gym pun boleh makan, sebab natural, tiada gula dan perasa tambahan.


Special untuk korang gunakan kod diskaun MAMA DARWIISH semasa buat belian di kravve.co untuk dapatkan DISKAUN RM 5 + FREE DELIVERY



Facebook : www.facebook.com/kravve

Instagram : www.instagram.com/kravve.co



You May Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish