Jul 3, 2017

Mini Office | Blogging Vlogging Space Murah

Mini Office | Blogging Vlogging Space | Alhamdulillah satu persatu Allah makbulkan... Happy sangat ni, sejak berblogging 2011 dulu memang dah pasang niat nak ada workspace, own space, mini office sendiri. Low cost pun okay dah, baru best, semangat dan feel good je nak buat kerja kan. Alhamdulillah pun hasil duit blogging, dapatlah mini office yang diidamkan. Cik abang pun banyak support, layankan kerenah ni hehe..tq awakkk


Kalau dulu duit blogging, habiskan sana sini, sampai tak sedar belanjakan untuk apa...tapi bila dah mula insaf hehe, fokus...dah mula set cost, semua.... Beli, invest untuk blogging pula, nak pulak sekarang mood vlogging mencanak lepas dapat Oppa NX3000 tu hehe

Meltingggg hehe

Blogging ke layan RM tu? 

Fairy lamp / lampu kelip² tu untuk backdrop video hehe...trending uols theme ni dekat utube.... Lepas ni mudah sikit nak shoot, snap² hehe...

Xtually low cost je mini office ni... Meja, kerusi, cermim beli di Ikea, macam props, backdrop semua tu kebanyakkannya dari SG Shop, macam lampu kelip tu dari Plaza GM... Memang sikit² akan upgrade workstation ni..nak tambah soft board pulak....





Work space ni dalam bilik tidur kami je hehe..ambik space sikit...sebab rumah ni comel je...tq awakkk...bagi space ni hehe



13 comments:

  1. Bestnye kak aiin dah de workspace sendiri

    ReplyDelete
  2. wah wah! sakan tauuu...semoga lebih sukses kak ye!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...org sakan raya, kita sakan kelip² hehe...Amin tq Sally

      Delete
  3. Wah.. dah siap, Kak Sue belum siap lagi.. meja kita sama ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sabar tggu akk pnya...mesti comey

      Delete
  4. wah, meriahnya ain..siap ada lampu keli-kelip lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..kelip² tu backdrop video nti.meriah nau kan

      Delete
  5. comelnyaa ada workspace.. janji selesa nak berblogging.. =)

    ReplyDelete
  6. Ni mesti x terkata heppi nye kan hihi . gudluck kak dalam bidang blogging .

    ReplyDelete
  7. bestnyaaaaa ainn..suka tengok..bila lah nak ada work space untuk diri sendiri plak...heheheh

    ReplyDelete
  8. wah bestnyaaa heheh saya pun nak wat workspace gakla :D

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Menarik !!!

Mama Darwiish Copyright © 2015. Design by MaiGraphikDesign