PINKBOXCEREAL HERMOSA BEAUTY KIT HAUL

by - July 20, 2017

PINKBOXCEREAL HERMOSA BEAUTY KIT | PINKBOXCEREAL Emergency Beauty Kit Pertama di Malaysia. Sebelum ni aku ada share dengan korang, pengalaman pertama menggunakan servis dan produk dari PINKBOXCEREAL ... Korang boleh baca kat SINI

Pinkboxcereal Hermosa Beauty Kit



Bagi yang belum familiar, PINKBOXCEREAL merupakan online shopping yang menjual pelbagai barangan kosmetik, skincare berjenama yang kebanyakkannya digunakan para MUA. Pengasas PINKBOXCEREAL juga merupakan seorang beauty influencer juga, Shaff namanya, dan baru² ini, PINKBOXCEREAL dah miliki office baru sendiri



Kali ni aku sharekan box terbaru dari PINKBOXCEREAL, iaitu Hermosa Beauty Kit. Specialnya kali ni box bukan kaler pink macam kebiasaannya.mmtapi warna GOLD uolss... GOLD DIGGER BOX LIMITED EDITION .  Memang nampak ekslusif dan mewah sangat. Ohhh kalau nak dapatkan Limited Edition Gold Digger Box ni boleh upgrade dengan harga RM30 dengan setiap belian RM150 and above



3 item hot

Dalam PINKBOXCEREAL Hermosa Beauty Kit ni ada 3 item yang disediakan. Kiranya macam kombo lah. Btw boleh je beli berasingan. Tapi kalau ada kit / kombo macam ni lebih jimat. Paling best dapat PINKBOXCEREAL Sampul Duit Raya lagi hehe... Kalau nak add-on sampul ni boleh...RM10 je kat SINI . Tapi FREE je kalau dah spent RM100 heheh

  • Hermosa Lip Creme 
  • Hermosa 24K Gold Serum ( Anti-Acne & Glowing )
  • Hermosa Cleansing Water


Hermosa Long Wear Lip Creme

Hermosa Lip Creme
RM 39
Hermosa Lip Creme ni kod Red Revival... Wahhh garang, meriah, gojes sangat warna ni. Kalau nak pilih kaler lain pun boleh, ada pilihan Nude Thrill dan Perfect Nude . Daripada packaging memang awesome, elegance dengan kotak keemasan, berus lip creme pun lembut, halus je, berbentuk segi empat leper, memudahkan kita apply pada sudut bibir.


Sekali apply je...

Best sangat Hermosa Lip Creme ni sebab bibir rasa lembut, lembab event ia matte finishing. Kesan matte yang cantik sangat. Buatkan bibir nampak penuh, munggil....sebab mengandungi Vitamin E dan Collagen. Bau memang best, ada bau Vanilla...long wear okay...so tak perlu risau nak apply banyak kali hehe.


Hermosa 24K Gold Serum

Hermosa 24K Gold Serum ( Anti-Acne & Glowing ) 15g
RM 85

Paling best tentang serum ni, bukan je function untuk flawless, glowing, cerah..tapi merawat masalah jerawat dan parut jerawat....mengandungi kandungan 24K Gold, orange extract, licorice extract. Sesuai untuk semua jebis kulit terutama yang bermasalah.

Wangi je serum ni

Titiskan sikit je

Kalau boleh tengok, serum ni warna pink gitu, ada emas² dalam tu wahhhh hehe. Selamat digunakan ok, bebas paraben, alcohol, mineral oil, animal oil dan segala yang berbahaya. Dan paling aku suka baunya yang wangi...teksturnya ringan, tak melekit dan mudah serap. 

Senang je pakainya, apply pada muka dan leher selepas cuci muka, pakai toner. Siang ke..malam ke..boleh guna bebila masa...nak guna as makeup base / primer pun boleh...lagi bagus...lindungi kulit muka, disamping buat makeup tahan lama


.
Hermosa Cleansing Water
Hermosa Cleansing Water 50ml
RM 45

Antara best item dari PINKBOXCEREAL , Hermosa Cleansing Water ni free soap, alcohol so ia bersifat lembit, gentle pada kulit. Dibuat daripada bahan botanik seperti Aloevera, Chamomile untuk menjadikan kulit muka sentisa dehydrated dan lembab. 

Selamat digunakan

Spray sikit pada kapas
Mudah sangat kalau nak tanggalkan makeup guna cleansing water ni, spray sikit je pada wet tissue / cotton pad..kemudian sapu secara bulatan pada muka, sampailah semua kotoran makeup tertanggal... 

Harga PINKBOXCEREAL hermosa Beauty Kit ni hanya RM165 ... Nak beli loose item pun boleh je...macam² ada di PINKBOXCEREAL. eh kalau nak join keahlian PINKBOXCEREAL , tengok bermacam beauty product, event boleh terus ke :









You May Also Like

5 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish