Promosi Huggies di Big Baby Fair Lazada Malaysia

July 25, 2017

Promosi Huggies di Big Baby Fair Lazada Malaysia | Hi korang.... Nak share ngan korang ni, terutama mama², papa², ibu², umi² , emak² semua start besok 26 Julai - 30 Julai 2017 ada sales barangan baby BIG BABY FAIR di Lazada Malaysia. Kena sangatlah time gaji kan.... Lebih jimat, berbaloi shopping time ni.

Lazada Big Baby Fair

Lazada Big Baby Fair menawarkan pelbagai barangan  produk baby dari pakaian, makanan, susu, permainan serta lampin dengan promosi diskaun sehingga 80% !!!! Wah banyak tu. Tak perlu dah pergi mall, wholesale semua, berasak², hadap jem semua..... Kita shopping online je di Lazada Malaysia.

Pelbagai jenama terkemuka ditawarkan seperti Sweet Cheery, Mamy Poko, Huggies, Drypers, Nestle, Pediasure, Goo.N, Wyeth, Anakku dan Fisher Price dan banyak lagi. Kebiasaannya kalau ada Big Baby Fair di Lazada, aku mesti akan survey baju² dan lampin pakai buang hehe. Sebab time ni memang murah, kadang tu siap ada promosi kombo. Sekarang ni Bella je yang pakai lampin pakai buanh si lega sikit hehe.

Huggies 


Sebab kenapa aku pilih Huggies

Hasil survey aku, Huggies banyak ada diskaun promosi...yeahhh . Huggies Dry Pants Pack Super Jumbo of 3 tu hanya RM 79.90 je. Seriously memang murah...dry pants tau bukan yang biasa tu. Standard harga seratus lebih kalau beli di luar. Memang akan masuk troli lah yang ni hehe.

Mudah disarung

Mudah nak cari saiz sesuai



Huggies memang jenama lampin pakai buang yang dari sejak Adam baby lagi aku guna....sebab sesuai kot dengan kulit anak². Huggies ada clinically proven, memang diuji secara klinikal sesuai untuk kulit bayi. Lagi pun memang kuasa serapan Huggies bagus...jarang lah bocor ataupun melecet. Dan kalau yang jenis pants memang sesuai untuk anak² yang dah aktif tu, sarung je.

Selain Huggies Dry Pants, Huggies yang jenis lain pun banyak sales seperti Huggies Dry Dypers, Huggies Ultra Dypers, Huggies Little Swimmer dan banyak lagi. 

Free shipping for selected product

Gift

Bukan hanya shopping murah, sempena Lazada Big Baby Fair kita berpeluang menang pelbagai hadiah menarik dengan menyertai peraduan di setial laman sosial Lazada Malaysia terutamanya LINE lazada Malaysia. Ohhh ye FREE SHIPPING untuk produk terpilih. Memang berbaloi...ok..jangan lupa mark kalender...ok..shopping barangan baby lebih jimat.

Lazada Malaysia : https://www.lazada.com.my

Lazada Huggies Official Store :
http://www.lazada.com.my/huggies-official-store/

You Might Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish