Bahaya Shopping Di Kaison

by - August 28, 2017

Kaison | Dah kenapa baru sekarang terjebak dengan Kaison. Huh patutlah ramai yang share pasal bestnya shopping barangan deco² di Kaison.... Banyak betul pilihan, design trending, paling penting harganya tu...memang mampu beli lah. Bajet ciput tapi hasil deco macam mahal punya wahaaaaa




Nak compare dengan IKEA, masing² best tapi dari segi harga kebanyakkan harga barangan di Kaiso lebih murah dan barangan dari barangan kecil hingga besar, tapi tak adalah perabot, katil semua tu, tapi macam cermin, frame yang besar² ada juga di Kaison

Bunga seakan real

Macam² corak wall paper

Macam jenis frame

Bebearrrrr
Nak jadi cerita punya terjebaknya, sampai repeat pergi Kaison, hari pertama ke Kaison One Utama, memang best, besar sangat, luas dan esoknya ke Kaison My Town...ok juga tapi kecil sikit. Dari bunga hiasan, wallpaper, soft toys, jar, karpet, langsir, bed sheet, bantal semua ada..tak.muatbtangan, dont worry, bakul, troli semua ada haha

3 bag haha

Macam banyak soft pillow, toys Bella je

2nd day shopping

Frame RM10+
Thermos RM14
Wallppaper RM19.90 per roll
Sheet bed Queen RM59.90
Pink Toys RM 29.90
Blue Bear RM14.90
Neck Pillow RM14.90
Bunga RM3.50 per kuntum

Sampai papa dorang heret ajak balik kah²....yang digrab...wallpaper, sof toys, neck pillow, bunga, jar, termos, bed sheet, frame, bear....huh puas rasa....nanti nak pergi lagi..doakan murah rezeki tau...korang yang suka deco²....nak murah tapi berkualiti...boleh lah try Kaison, banyak outlet...google je...mesti jumpa...
Tunggu next entry, aku share hasil deco bilik dari barang Kaison hehe


You May Also Like

7 ulasan

  1. InshaAllah, I'm planning to go there too! Masa mula-mula Kaison dibuka, barangnya tak seberapa menarik seperti sekarang. A lot of improvements!

    http://panphila.blogspot.my

    ReplyDelete
  2. Yazid pun beli wallpaper kat sini. Memnag best2, geram tengok barangan kat Kaison ni.

    ReplyDelete
  3. Thanks share tempat shoping under bajet yang best

    ReplyDelete
  4. Wah....Sakan shopping nih..Harga dekat KAISON memang boleh buat kita rambang mata..Memang BAHAYA bila masuk sane...haha

    ReplyDelete
  5. Akak memang tak boleh masuk Kaison ni....gerenti terjebak..

    ReplyDelete
  6. Saye kire semue tempat shopping itu bahaye Kak, kalau tak betol2 belanje bise empty wallet kite dibuatnye. :-)

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish