Bengkung Barut Moden | Lunavie Postpartum Abdominal Binder

by - August 02, 2017

Bengkung Moden | Lunavie Postpartum Abdominal Binder antara produk yang disyorkan untuk bakal ibu berpantang selepas melahirkan. Pendek kata macam bengkung moden lah. Ehhh tak melahirkan, kalau dah lemak, penuh diperut, pinggang tu boleh je pakai hehe. Okay, bukan hanya untuk yang dalam pantang.

Lunavie Postpartum Abdominal Binder 

Masa dalam pantang memang sehari pun tak lekang dengan bengkung / barut. Huihhh bengkung traditional tu, tali berjela² memang renyah, siap mak, nenek yang kena pakaikan, lilit kan. Berbeza dengan Lunavie Postpartum Abdominal Binde ,dari www.lunavie.com lebih mudah dan praktikal untuk digunakan

Bahagian depan

Pandangan sisi

Nak pakai pun mudah, hanya pakai dan lekatkan dengan strap yang elastic. Memang selesa pakai, rasa kemas ... Sebab diperbuat daripada fabrik berkualiti.

Bahagian belakang

Design pun cantik, kemas, jahitannya..warna pun menarik. Kalau nak pakai, Tak perlu dibantu orang lain dah hehe, sorang pun boleh guna.


Lunavie Postpartum Abdominal Binde

  • Mengurangkan inci di perut dan pinggang
  • Mengelakkan bengkak dan kembung selepas bersalin
  • Menyokong otot perut
  • Membantu menguatkan uri dan mengekalkan kedudukan dan saiznya kepada asal
  • Sesuai dipakai untuk memperbaiki postur badan
  • Untuk yang sakit pinggul dan belakang
  • Mudah dicuci dan digunakan
  • Metarial berkualiti 80% polyester 20% spandex
  • Pilihan saiz dari saiz M - XXL




You May Also Like

4 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish