Enchanteur Stunning Wangian Terbaru Enchanteur

by - August 17, 2017

Enchanteur | Rangkaian set penjagaan diri dan wangian yang diinspirasikan dari Perancis, iaitu Enchanteur memang menjadi pilihan ramai. Ingat lagi masa sekolah, duduk hostel.... Semua pakat pakai bedak, perfume, losyen dari Enchanteur....selain baunya yang best, harga nya pun tersangatlah murah berbanding wangian yang lain.

Enchanteur Stunning

Enchanteur Stunning, merupakan koleksi set wangian dan penjagaan diri terbaru dari Enchanteur. Enchanteur Stunning diinspirasikan dan diformulasikan daripada Turkish Rose, Magnolia, Blackcurrant Bud, Raspberry dan Sandwood.

Tersangat aku suka, sebab wangian kali ni tak terlalu kuat, ianya lebih sensual dan lembut. Warna dan konsep packaging Enchanteur Stunning pun diinspirasikan daripada bahan wangian ini.

Enchanteur Eau De Toilette

Enchanteur Stunning Perfume ni botolnya tersangatlah cantik. Rekaan terbaru dengan bentuk tubuh perempuan yang memakai gaun berlipat ala duyung. Penutupnya pula seakan kelopak mawar. Memang cantik, senang dipegang dan menarik dijadikan hiasan meja solek. Hanya RM28.20 untuk 50ml


Enchanteur Perfume Body Lotion
Enchanteur Stunning Body Lotion ni besar juga packagingnya 250ml . Seriously suka dengan wangian gabungan Alovera dan Olive Butter...membuatkan kulit lebih halus, lembut, wangi dan segar. Tekstur pun tak melekit dan mudah serap. Harga RM5.40 - RM17.6.


Enchanteur Perfumed Deo Roll-On
Enchanteur Stunning Roll On...kalau nak jenis stick atau spay pun ada tau, boleh dapatkan dengan harga serendah RM4.90 - RM8.40. Wangian dan kawalan peluh sehingga 24 jam

Enchanteur Perfumed Deo Mist

Enchanteur Perfumed Talc

Enchanteur Stunning Talc masih mengekakkan reka bentu botol yang sama. Hanya RM4.40 - RM11.80 . Rangkaian produk Enchanteur boleh dibeli di semua pasaraya, pasaraya besar dan farmasi diseluruh Malaysia atau boleh ke www.enchanteur.com.my Untuk lebih info dan Enchanteur MY untu

You May Also Like

3 ulasan

  1. memang pakai enchanteur nanti nak try yang ini la

    ReplyDelete
  2. tak pernah guna brand ni, cuma pernah tengok kawan-kawan kat asrama banyak guna dulu. huhu. mungkin suatu hari nanti akan beli guna. ;)

    ReplyDelete
  3. Selain daripada wangian yang sensual untuk wanita, Enchanteur Stunning ni berbaloi dijadikan hadiah atau koleksi peribadi kan?

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish