Kali Ke-2 Join Pertandingan Makan-Makan

August 09, 2017

Suka makan, kaki makan, nak makan hehe..pendek kata segalanya makan. Huh berdebar rasanya nak tunggu Sabtu ni, sebab aku bersama 2 rakan blogger sis Eyzamil dan Alja akan join pertandingan makan churros hehe. Sebelum ni aku ada share 1st round pasal Street Churros Eating Competition tu kat SINI.

Support Team Big Mouth 👄

Memang mendebarkan sebab, sebelum ni aku dah tengok secara live betapa struggle nya peserta nak habiskan churros yang diberi. Can u imagine.... tekstur churros yang rangup, panas tu..sedap kan..tapi kalau dah sampai 50 batang..agak² rasa apa nanti?  Heheh

Tapi ok je, ditemani kengkawan blogger ni, blogger lelaki kebanyakkannya ada hal, trip....huuu... Saja cari blogger, sebab kenal, senang nak bekerjasama hehe....xtually asalnya..aku, husband dan kawannya, tapi ada kerja pula dorang time tu...ohhh caranya nak sertai.. Mudah je, beli street churros,  tiada min ammount, simpan resit dan reg di web mereka...korang boleh intai..rasanya ada lagi slot. Hadiah utama....MAKAN STREET CHURROS FREE SELAMA SETAHUN ! ! !

Ni kali ke2 join pertandingan makan²...sebelum ni pernah join makan coklat Beryl's huhu sedapnya..menang tau....no.1 ..tapi tu coklat..ni churros....anyway wish us luck ye..... Vote for team BIG MOUTH hehe , Sabtu 12/8 Street Churros, My Town pukul 2.30pm


You Might Also Like

2 ulasan

  1. good luck..slamat mkn churros..team yg sebelum2 ni yg menang geng contest akak

    ReplyDelete
  2. wahh bestnya makan2. hehe. btw gud luck akak.

    ReplyDelete

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish