KLEENSO Loving Home Series | Review

August 08, 2017

KLEENSO Loving Home Series | Kerja² rumah seperti mengemop lantai, membersih jubin, tandas, mengawal serangga memang memenatkan untuk pastikan semuanya kekal bersih, selamat dan bebas kuman serta serangga. Nak share dengan korang rangkaian produk penjagaan rumah dari Kleenso produk buatan Malaysia, memenangi pelbagai anugerah dengan harga yang berbaloi dengan kesannya.

Kleenso Loving Home Series

Kleensi Loving Home Series menawarkan rangkaian produk penjagaan rumah yang selamat digunakan, ia bebas bahan kimia, organik, natural serta mesra pengguna dan alam semulajadi. Terdiri daripada :

  • Kleenso Serai Wangi Liquid Wax Floor Anti-bacteria Cleanser
  • Kleenso Tile & Bathroom Cleanser
  • Kleenso Eco Ant Bait
  • Kleenso Eco Cockroach Bait
  • Kleenso Bio Green Garbage

Serai Wangi Liquid Wax Floor Anti Bacteria Cleanser

Wangi dan Menyegarkan


Kleenso Serai Wangi Liquid Wax Floor Anti-bacteria Cleanser
Bau nya best sangat, ada bau lemon, serai, citrus. Sangat menyegarkan. Hanya guna 2 penutup + ½ baldi air. Ia sesuai digunakan disemua permukaan lantai, seperti marble, terazzo, ceramic, tiles, parquet dan selainnya. Bukan hanya membersihkan lantai dari kotoran, tapi mencegah serangga seperti nyamuk, semut, lipas dan sebagainya.


Macam tak percaya, mudah nak bersihkan

Bebas kimia

Kleenso Tile & Bathroom Cleanser
Cleanser spray ni multipurpose kegunaanya, segala jubin, sinki, toilet semua boleh guna. Paling aku suka, spray...terus lap dengan span / kain dah bersih, cantik....hilang semua daki, kerak terutama dalam tandas

Walaupun kuasa mencucinya agak ekstrim, tapi ia meman bebas kimia, ia bersifat natural . Anti-bacteria...sila pakai glove ye


Eco ant Bait

Eco Cockroach Bait

Kleenso Eco Ant & Cockroach Bait
Kedua produk ni memang wajib ada dirumah. Sangat berkesan untuk memerangkap segala jenis semut dan lipas. Paling penting, ianya selamat digunakan, kerana dihasilkan daripada Acid Boric 



Hanya perlu, tarik keluar pita pelekat, nanti semut dan lipas akan berkerumun dan makan gel eco . Sangat praktikal, tak perlu sembur segala jenis racun serangga berbahaya. 



Tambah kapsyen

Kleenso Bio Green Garbage
Ada dua jenis bii green gatbage ni, satu khas untuk kertas  dan lagi satu untuk sampah yang pelbagai. Keduanya berukuran 1000mmx 760mm - 10 keping. So takdelah sampah tu bercampur, dan senang nak bezakan sebab berlainan warna...kualiti memang best, sebab tak mudah bocor.

Untuk lebih details boleh ke :


Contact : +603-80231668




You Might Also Like

0 ulasan

Hasil penulisan / ulasan / review adalah berdasarkan pengalaman / penggunaan sendiri. Kesan mungkin berbeza mengikut individu. Sebarang aktiviti copy paste mestilah dengan keizinan dan makluman kepada Mama Darwiish